Babor, babor blush stick, get fresh, kickimakeupartist

ETT SUPERFINT ROUGE I PERFEKT FÖRPACKNING!

Inlägget innehåller adlink!

 

God morgon!

Jag älskar produkter med smarta lösningar! Titta så fiffigt detta rouge från BABOR är i stickform.

BABOR BLUSH STICK – GET FRESH är ett rouge i kräm/puder konsistens. Den passar lika bra på ögonlocken och läpparna som den gör på kinderna och den milda och rosa nyansen gör att man får en diskret färg för en naturlig look.

♥ Du hittar rouget HÄR (adlink)

 

BABOR BLUSH STICK – GET FRESH

Babor, babor blush stick, get fresh, kickimakeupartistIMG_1845IMG_1846IMG_1847

 

KRAM KICKI

 

 

7 reaktioner på ”ETT SUPERFINT ROUGE I PERFEKT FÖRPACKNING!

  1. Hej viket bra tips. Betyder mycket nu när jag kämpar mej tillbaks. Tyvärr den värsta diagnos man kan få men den är bortagen plus andra organ. Du är toppen och jag önskar dej en härlig höstvecka. Kram fina.

  2. Jag skulle gärna vilja se hur du gör när du använder den typen av rouge, har fått för mig att det är svårt. Eller det kanske redan finns om jag kollar i arkivet?!

Kommentera