BÄSTA NATTKRÄMEN, PIGMENTERINGAR, DERMACEUTIC, LIGHT CEUTIC, NATTKRÄM MOT PIGMENTERINGAR, KICKIMAKEUPARTIST

EN NATTKRÄM SOM GER EN JÄMNARE OCH KLARARE HUD!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Jag har testat en nattkräm som jag verkligen vill tipsa om.

DERMACEUTIC – LIGHT CEUTIC är en nattkräm som förebygger uppkomsten av pigmenteringar samt ger en jämnare hud.  Den innehåller glykolsyra som exfolierar hudytan och fytinsyra som även hämmar bildningen av pigment samt verkar anti-inflammatorisk. Ett stabilt C-vitaminderivat skyddar huden mot fria radikaler.

♥ Du hittar nattkrämen HÄR (adlink)

 

DERMACEUTIC – LIGHT CEUTIC

BÄSTA NATTKRÄMEN, PIGMENTERINGAR, DERMACEUTIC, LIGHT CEUTIC, NATTKRÄM MOT PIGMENTERINGAR, KICKIMAKEUPARTISTBÄSTA NATTKRÄMEN, PIGMENTERINGAR, DERMACEUTIC, LIGHT CEUTIC, NATTKRÄM MOT PIGMENTERINGAR, KICKIMAKEUPARTIST

 

Kram Kicki

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”EN NATTKRÄM SOM GER EN JÄMNARE OCH KLARARE HUD!

  1. Den är så bra! Jag har Restore i samma märke, så himla bra när man sitter framför en dator en hel dag 🙂 Blir inte alls så röd om kinderna längre på dagarna och så denna som hjälper till på nätterna – bästa!

Kommentera