MITT FAVORITMÄRKE EXUVIANCE PÅ REA I HELGEN – SE MINA PERSONLIGA FAVORITER!

Inlägget innehåller adlink

Hej hej!

Ser att ett av mina favoritmärken är på 20% rea under helgen så jag har samlat mina favoritprodukter från Exuviance i ett och samma inlägg så ni kan se om ni hittar några favoriter som jag har 🙂  Detta märke har verkligen gjort skillnad på min hud – ÄLSKAR det!

 

EXUVIANCE DEEP HYDRATION TREATMENT

exuviance deep hydration treatment, återfuktning

PRODUKTINFO: Deep Hydration Treatment är en specialbehandlande produkt som ger huden en stor injektion av fukt på djupet. Den härliga gel-formulan smälter in i huden och fyller på fuktreservoaren. Innehåller fuktbindande och fuktgivande ingredienser som återställer hudens mjukhet och elasticitet och som neutraliserar den negativa effekten av miljöfaktorer på huden. Innehåller aminosyrakomplex och laktobionisk syra som stärker hudens skyddande barriär och ger huden fukt djupt ner.

Passar perfekt att ha under din nattkräm och låta huden boostas under natten!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

EXUVIANCE ULTRA RESTORATIVE CREME

Exuviance Ultra Resorative creme

PRODUKTINFO: Ultra Restorative Creme är en fyllig, ultra-mjukgörande 24h-creme med avancerade anti-aging-egenskaper. Innehåller åtta procent glukonolakton och fyra procent laktobionisk syra, båda patenterade polihydroxisyror (PHA) med egenskaper som fungerar antioxiderande och djupt återfuktande med långvarig effekt. Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE NIGHT LIFT

Night lift, nattkräm, exuviance.jpg

PRODUKTINFO: Night Lift stärker hudens underliggande struktur och hjälper till att bygga upp nytt kollagen, för att ge mer spänst och fasthet till huden under natten. Ett trippelverkande komplex med peptider, alfa- och polyhydroxisyror stimulerar kollagenproduktionen och återskapar den omgivande stödstrukturen. Rynkor slätas ut, inifrån och ut. Vindruvskärneextrakt, patenterad maltobionisk syra och E-vitamin och verkar för att neutralisera fria radikaler och förhindra nedbrytningen av kollagen och elastin.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH

Triple Microdermabrasion face polish, exuviance, bästa peeling

PRODUKTINFO: Denna trippelverkande exfolierande creme stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra hudceller och ger ny lyster till huden. Regelbunden användning ger en klarare och jämnare hud med mer spänst. Triple Microdermabrasion är mycket effektiv tack vare de tre olika verksamma och exfolierande teknologierna som kombineras: AHA (glykolsyra), papayaenzym och mikrokristaller.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE HEEL & ELBOW DRY SKIN REPAIR

Exuviance heel and elbow dry skin repair

PRODUKTINFO: En mycket effektiv creme speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud, framför allt på utsatta områden som fötter, händer och armbågar. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare. Denna avancerade creme innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA-syra samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr och även sprucken hud. Formulan är parfymfri och passar även den mest känsliga huden.

♥ Du hittar krämen HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE SKINRISE BIONIC TONIC

Exuviance SkinRise Bionic Tonic

PRODUKTINFO: En kraftfullt fuktgivande och skyddande anti-age produkt med en trippelcocktail av PHA-syror och marina extrakt som återfuktar och vårdar huden. Eucalyptus och gurka stimulerar huden, medan A-, C-, och E-vitaminer samt extrakt från grönt te skyddar huden från de skadliga effekterna från fria radikaler. Den perfekta starten på dagen!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

EXUVIANCE COLLAGEN TRIPLE BOOST SERUM

exuviance collagen triple boost serum

PRODUKTINFO: Collagen Triple Boost Serum är ett effektivt koncentrat med ett uppstramande växtingredienser (gardenia) för att stärka hudens naturliga kollagen i alla hudlager, samt för att blockera de enzymer som bryter ned kollagenet. Ger mer spänst och en märkbart fastare hud. Återställer och maximerar hudens ungdomliga volym och elasticitet, samt motverkar framtida åldrande.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE VESPERA BIONIC SERUM

Exuviance Vespera Bionic Serum

PRODUKTINFO: Vespera Bionic Serum passar alla hudtyper och åldrar och har bevisade effekter för intensiv fuktgivning, bekämpning av fria radikaler och hudföryngring utan att på något sätt stressa huden. En kraftfull blandning av polyhydroxisyror, inklusive laktobionisk syra, provitamin A, C och E, havsväxter och extrakt från grapefrukt, samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Passar även för rosacea, extremt torr hud och acne då det lugnar och reparerar effektivt. Oljefritt.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Det var några av mina favoriter från Exuviance, vilka är dina?

 

Kram Kicki

 

 

Kommentera