Björn Axén Heat Styling Protector, värmeskydd, bästa värmeskyddet, kickimakeupartist, Kicki Burman

VÄRMESKYDD – TIPS PÅ PRODUKT!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Jag har fått en hel del frågor om vilket värmeskydd jag använder, jag använder en hel del olika men en som jag verkligen gillar är denna från BJÖRN AXÈN! Jag har ALLTID värmeskydd i håret, jag är noga med att spraya i HELA håret innan jag fönar håret/stylar håret.

 

♥ Björn Axén Heat Styling Protection – du hittar värmeskyddet HÄR (adlink)

 

BJÖRN AXÈN – VÄRMESKYDD

Björn Axén Heat Styling Protector, värmeskydd, bästa värmeskyddet, kickimakeupartistBjörn Axén Heat Styling Protector, värmeskydd, bästa värmeskyddet, kickimakeupartist, Kicki Burman

 

♥ Vill du ha flera tips på värmeskydd så skriv värmeskydd i sökrutan så kommer inläggen upp 🙂

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera