Hur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartist

SÅHÄR LOCKAR JAG MITT HÅR!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Hoppas helgen varit fin! Tänkte börja veckan med att visa en liten tutorial på hur jag lockar mitt hår. Jag älskar ju när håret inte ser för perfekt ut! Beach hair, relaxed waves, lived in hair – kärt barn har många namn!

Häng med!

 

Hur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartist

Jag började med att applicera denna SJUKT bra stylingprodukt. Jag brukar ha i den i nytvättat, handdukstorkat hår och sen låta håret självtorka bara men ibland adderar jag lockar och den får verkligen lockarna att hålla och ge den perfekta ”rufsiga” looken!

Oribe Surfcomber ger verkligen det perfekta strandhåret! LOVE!

<3 Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

Hur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartist

Denna gång valde jag att addera några lockar till looken. Jag kan inte leva utan min GHD CURVE CLASSIC CURL TONG, jag har den både privat och i mitt yrke! Den är lika bra på korta hår som på långa.

<3 Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

Hur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartist

När jag stylar en sån här look ska det ju inte vara perfekt. Jag tar en hårslinga och snurrar runt tången och alternerar hållen men närmast ansiktet lockar jag alltid BORT från ansiktet. 🙂

 

Hur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartistHur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartistHur jag lockar mitt hår, hur lockan man hår, beachwave, relaxed waves, Oribe Surfcomber, GHD, GHD Curve, GHD Curve classic curl tong, kickimakeupartist

KLART! Vad tycks? 🙂

 

Kram Kicki

 

 

Kommentera