SÖNDAGSINLÄGGET – TIPS PÅ HÖSTMODE!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag ska snart göra mig klar och ta mig till SVT och sminka programledare för Rapport, Aktuellt osv men tänkte först tipsa om lite MODE! Söndagar är ju dagarna jag tipsar om annat än skönhet så här kommer lite höstfint som finns på nätet nu!

 

HÖST/VINTER MODE

kängor

Så fina kängor, tycker det är lika snyggt till byxor som till kjolar! Jag kör på kjol året runt men adderar strumpbyxor som för övrigt måste vara en MAN som uppfann för jisses så obekvämt det är med strumpbyxor haha!

♥ Du hittar kängorna HÄR (adlink)

 

 

76APL79NVI_90951027_front

Dressade sneakers är så himla fint!

♥ Du hittar dessa HÄR (adlink)

 

b

Ni som känner mig vet att jag älskar leoprint, kunde inte motstå denna tröja hehe 🙂

♥ Du hittar tröjan HÄR (adlink)

 

app006prod

OMG vilken härlig jacka!!

♥ Du hittar jackan HÄR (adlink)

 

37APV31VSO_90715697_CW_Front

Så himla fin jacka!

♥ Du hittar jackan HÄR (adlink)

 

Gram skor

Åh så fina kängor!

♥ Du hittar dom HÄR (adlink)

 

Tröja Monki

Den här tröjan köpte jag faktiskt i veckan, jag köpte den både i grönt och i svart! 🙂

♥ Du hittar tröjan HÄR (adlink)

 

app002prod

Jag vill inte ha min tjocka vinterjacka när jag går ut och käkar, tar en AW eller annat skoj utan då vill jag ha en mera dressad jacka, denna kappa är superfin och skulle vara perfekt till just detta!

♥ Du hittar kappan HÄR (adlink)

 

klänning monki

Åh vilken fin klänning och så snyggt stylat med boots. Fint att slänga på sig en kofta över också när det blir lite kallare även inomhus.

♥ Du hittar klänningen HÄR (adlink).

 

stickad klänning

Ja tack! Vilken härlig stickad klänning!

♥ Du hittar klänningen HÄR (adlink)

 

Ja det var lite höst och vinter mode som finns på nätet nu, hoppas du hittade något du gillar av mina tips!

 

Kram Kicki

 

 

 

 

Kommentera