Dermaceutic, Dermaceutic Panthenol Ceutic

EN FANTASTISK PRODUKT DU INTE VILL VARA UTAN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Här kommer ett supertips! Jag ÄLSKAR denna produkt och är redan inne på tredje tuben! 🙂

Jag använder den på mina läppar, på torra nagelband men även på kindbenen för glow! Den passar perfekt till en torr hud! Detta balm är dessutom perfekt till en hud som genomgår estetiska behandlingar då den verkar lugnande och närande.

 

DERMACEUTIC PANTHENOL CEUTIC

Dermaceutic, Dermaceutic Panthenol CeuticDermaceutic, Dermaceutic Panthenol Ceutic

Produktinfo: Panthenol Ceutic är en mycket lugnande och närande vattenfri balm som återställer hudens smidighet och komfort. Idealisk för att lindra huden vid torrhet, irritation samt efter kraftfulla estetiska behandlingar. Lämpad för överkänslig samt torr hud. Den unika formulan kombinerar reparerande komplex med Panthenol 5%, Bisabolol 1% och närande ingredienser såsom sheasmör, bivax samt Vitamin E.

 

♥ Du hittar krämen HÄR (adlink)

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera