MAC COSMETICS SELECT MOISTURECOCER, BÄSTA CONCEALERN, ÅTERFUKTANDE CONCEALER, KICKIMAKEUPARTIST

TIPS PÅ EN FANTASTISK CONCEALER SOM ÅTERFUKTAR HUDEN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Nu när sommarens solbränna bleknar för varje timme som går så kan det vara läge att rota fram sin concealer igen och täcka de mörka ringarna under ögonen med. Kanske är det läge att köpa en ny concealer dessutom? Då kommer här ett supertips på en concealer som jag älskar!

En concealer som jag har haft i 10 års tid både på mig själv och i min jobbväska är MAC COSMETICS SELECT MOISTURECOVER. Det är en återfuktande concealer som smälter in i huden och ger en naturligt mjuk och återfuktande finish. Den blir inte torr under ögonen och den lägger sig inte i linjer. Den mjukar verkligen upp linjerna och slätar ut huden. Den är inte heltäckande men täcker precis lagom.

Jag har NW20 på vintern och NW25 på sommaren.

 

MAC COSMETICS SELECT MOISTURECOVER

MAC COSMETICS SELECT MOISTURECOCER, BÄSTA CONCEALERN, ÅTERFUKTANDE CONCEALER, KICKIMAKEUPARTISTMAC COSMETICS SELECT MOISTURECOCER, BÄSTA CONCEALERN, ÅTERFUKTANDE CONCEALER, KICKIMAKEUPARTIST

 

♥ Du hittar concealern HÄR (adlink).

♥ Du kan läsa DEN STORA CONCEALERGUIDEN HÄR! Där visar jag hur du kan applicera din concealer och vart det är fint att ljusa upp ansiktet.

 

KRAM KICKI

8 reaktioner på ”TIPS PÅ EN FANTASTISK CONCEALER SOM ÅTERFUKTAR HUDEN!

 1. Hej! Har nyligen opererat min näsa (tagit bort farlig solskada) och min fina nätta näsa är nu röd, ojämn och bullig av ett ärr. Är glad att operationen gick bra men vill förstås ändå se så fin ut som möjligt! Har du några specifika tips för hur jag ska välja och applicera concealer? PS tycker jättemycket om din blogg, både smink, mode och annat från ditt liv! Kram

  • Åh tack så mycket, vad glad jag blir att du gillar bloggen <3

   Vilken tur att operationen gick bra <3

   Lite svårt då jag inte har sett din näsa men är den väldigt röd så lägg en color corrector innan din concealer så neutraliserar det färgen bättre. Jag gillar att använda penslar till concealern. MAC 287 är toppen, ska faktiskt skriva om den i ett inlägg i dagarna 🙂

   Stor kram!!

 2. Har du nåt bra tips på en concealer som funkar på röda ärr och sitter riktigt bra (har ärr på hakan efter utslag och de är fortfarande i röd-stadiet)? Köpte en bad-ass-concealer på Sephora i Washington, men när jag skulle uppdatera i färg så finns den inte i Sverige 🙄

 3. Hej! Lite sen på bollen men när jag läste ditt inlägg blev jag jättesugen att testa denna concealern. Tyvärr verkar det som om den har/ska utgå för när jag var hos MAC så hade de inte den och på hemsidan så finns den inte i lager. Vilken concealer är ”näst bäst” enligt dig? Märke spelar ingen roll men jag är ute efter en som är precis som du beskrev denna, återfuktande, slätar ut och lägger sig inte i linjer. Tack för en bra blogg!

  • Jag blir alldeles kallsvettig när du skriver så hahaha! Den FÅR INTE utgå!! Jag måste undersöka detta 🙂 Kolla in Too Faced – Born this way concealer, den är toppen! Jag har skrivit om den i bloggen! TACK för att du gillar bloggen! Kram kram!!

Kommentera