MIN DAG I BILDER! LÄKAREN VILL OPERERA MIN ARM!

Hej hej!

Tänkte bjuda på ett ”Min dag i bilder” inlägg! Vet inte när jag hade en ledig dag sist så det var härligt att hinna uträtta lite ärenden och fixa med sånt jag inte hinner med annars.

Häng med så visar jag er vad jag har gjort!

 

MIN DAG I BILDER, reserol

Frukost – samma frukost varje dag 🙂 Bollnäsfil med nektarin, blåbär och banan i toppat med musli. En kopp te, ett glas vatten och RESEROL. Ca 90 min senare blev det även en äggmacka – så hungrig!

 

The Body Shop, happy go lash, maskara

Min sminkrutin gick på ca 30 sekunder haha, maskara på fransarna och sen var jag klar 🙂 Jag gillar The Body Shop – Happy Go Lash som jag har använt ett tag!

 

Nuxe olja

I stället för parfym tog jag denna olja som doftar ljuvligt! NUXE HUILE PRODIGIEUSE.

 

IMG_8412

När jag var klart så tog jag mig till läkaren där jag skulle få svar på magnetröntgen jag gjorde förra veckan. Dom vill operera min armbåge.. vilket innebär 4-6 veckors sjukskrivning. Får panik, jag kan INTE vara borta så länge från jobbet. Ett alternativ är att göra operationen i samband med julledigheten.. Fy fan på ren svenska!

 

Sephora, tarte, sminkpenslar

Efter läkaren gick jag över gatan från honom till Sephora och ”tröstshoppade” lite 🙂

 

Depend, depend nagelbar, kicks gallerian, Marcell, kickimakeupartist

Efter lite shopping var det dax att fixa naglarna hos DEPEND på deras nagelbar i Gallerian och där satt älskade Marcel så vi fick en timmes kvalité tid tillsammans – vilken bonus!! <3

 

Depend, depend nagelbar, kicks gallerian, Marcell, kickimakeupartist

 

Depend, depend nagelbar, kicks gallerian, Marcell, kickimakeupartist

Vi hade dessutom valt samma färg på gellacken 🙂 Det fick bli en nudefärg. Lacken sitter i 3 veckor så jag ville ha en färg som passar till allt 🙂

 

IMG_E8439

 

Shiseido fransböjare

Köpte även världens bästa fransböjare. Min hade gått sönder efter lång och trogen tjänst så jag köpte exakt samma jag hade innan! Shiseido – eyelash curler!

 

IMG_8441

IMG_8445

Var hemma igen vid 16.00 och då var jag så hungrig, hann inte käka någon lunch så det fick bli en tidig middag. Köpte med mig mat från Shaka Shaka – MUMS!!

 

IMG_8446

Nu mina vänner kommer jag tillbringa några timmar här.. allt ska plockas ut, rensas, sorteras och städas 🙂 Wish me luck! Får sätta på en bra podd att lyssna på samtidigt.

 

Kram på er!

6 reaktioner på ”MIN DAG I BILDER! LÄKAREN VILL OPERERA MIN ARM!

 1. Vad är det för tråkigt trassel i armbågen?! Kanske lika bra att bita i det sura och göra op under julen? Det verkar ju inte läka av sig självt. 🙁

  Jag dras med impingement i vänster arm och kör rehab men det går inte framåt så som jag hade hoppats. För mig innebär det dock inget trassel med att inte kunna arbeta, ens om jag måste genomgå en op till slut.

 2. Men hua, det låter inte bra med operation! Jag har haft ”golf armbåge” (aldrig svingar en klubba!), men med sjukgymnastik och ”el stötar”, Tens något hette det? Så blev jag bra! Har du tänkt söka en andra åsikt?
  Håller tummarna att det går bra!

  • Tack snälla! Åh va härligt att du blev bra!

   Ang golf, jag VET att jag är ett superproffs på golf (aldrig svingat en klubba jag heller) hahaha! Bara en känsla att jag vet att jag är otroligt duktig på det, nu har jag känt så så länge att jag inte törs testa att golfa hahaha 🙂

   Ska faktiskt kontakta en kille som är superduktig på dessa typer av skador och kolla med honom, tack snälla du!

   Kram!!

Kommentera