Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Pressdag för ÄLSKA MIG med bland annat Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason och Johan Ulveson!

Hej hej!

Idag har jag varit på Downtown Camper som är ett hotell i Stockholm med ett gäng skådespelare. Dom hade pressdag för en ny Viaplay serie som heter ÄLSKA MIG. Jag sminkade gänget och såg till att dom såg fina ut hela dagen inför alla intervjuer och fotograferingar.

Vilka var skådisarna då? Jo det var Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer och Dilan Gwyn. Så trevliga hela bunten! 🙂

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Här var min arbetsplats.

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdagHotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Vi fick frukost, lunch och även fika på eftermiddagen. Frukt och dryck fanns framdukat hela dagen – så fint ordnat!

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Jag gjorde en låg hästsvans på Görel Crona och plattade den för lite mera edge. Målade läpparna i samma färg som hennes topp.

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Ia fick ett fint rouge från MAC som passar alla. En färg som inte ser så rolig ut när man ser den men blir magisk på kinderna. Det är DETTA ROUGE! (adlink)

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Dilan ville ha lite vågor i håret så det fixade jag med både plattång och locktång.

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Sofia fick ett rosa läppglans ifrån By Terry.

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Här är hela gänget 🙂

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Det ska bli så skoj att se serien!

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Multitasking 🙂 Josefine fick lite mera färg på kinderna, jag hade DETTA ROUGE (adlink) på henne. Färgen heter Kink & Kisses som jag har, den finns i flera olika färger. Är nog på mitt 4e rouge av detta, älskar det!

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Så roligt att träffa detta gäng och jobba med dom!

 

Hotell Downtown Camper, Brunkebergtorg, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Josefine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Görel Crona, Gustav Lindh, Sofia Karemyr, Ia Langhammer, Dilan Gwyn, Viaplay, Älska Mig, Viaplayorginal, pressdag

Det var min måndag som dock började med panik 06.30 med en tunnelbana som inte gick och taxi som inte dök upp trots att jag hade bokat en bil – fick lite panik när jag fortfarande var i Hornstull 15 minuter innan jag skulle vara på plats men det löste sig till slut, puh! En rivstart på dagen minst sagt 🙂

Hoppas ni har haft en fin måndag! ♥

 

Kram Kicki

Kommentera