SÖNDAGSINLÄGGET – TIPS PÅ URSNYGGA HÖSTKLÄDER!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Söndag innebär ju att jag tipsar om annat än skönhet och jag har scannat nätet på lite höstkläder! Jisses så mycket snyggt det finns!

Häng med!

 

b

Jag älskar denna typ av tröja, stickad lite kortare längd! Passar perfekt till både kjolar och byxor, eller varför inte ha den över en klänning!

Du hittar den fina tröjan HÄR (adlink).

 

 

tröja

Liknande tröja med zebra mönster – jisses så snygg!

Du hittar den fina tröjan HÄR (adlink)

 

 

boots

Åh så snygga boots, passar verkligen till allt!

Du hittar de snygga bootsen HÄR (adlink)

 

 

kappa

En klassisk kappa borde finnas i allas garderob – den här är så snygg!

Du hittar den ursnygga kappan HÄR (adlink)

 

 

klänning

Jag älskar djurmönster och jag älskar klänningar – så denna kombo blir en fullträff!

Du hittar denna underbara klänning HÄR (adlink)

 

 

skinn skjorta

Läder och ”läder” kläder är bland det trendigaste du kan ha nu! Denna skjorta är verkligen en fullträff!

Du hittar den supersnygga och supertrendiga skjortan HÄR (adlink)

 

 

tajts

Jag lever i tajts just nu, jag har jobbat varje dag sen jag kom tillbaka från semestern. Jag vill ha sköna kläder på mig när jag sminkar så tajts och en tjocktröja har varit min räddning. Jag har en hel drös med olika från Puma, Nike och Adidas. Dessa var himla fina tycker jag!

Du hittar tajtsen HÄR (adlink)

 

 

kavaj

Jisses så fin kavaj! Den vill jag ha!

Du hittar denna ljuvliga kavaj HÄR (adlink)

 

48AP837P9V_90918997_front

Perfekt grön tröja som passar till allt. Supersnyggt till byxor med högre midja!

Den fina gröna tröjan hittar du HÄR (adlink)

 

 

57AP63XV73_90797713_CW_Front

Poncho är livet! Jag har flera stycken som jag alltid har när jag reser – oavsett om det är med bil, tåg eller flyg. Jag virar dessa runt mig och slipper frysa. Tar även med en på bio haha, det brukar ju vara så kallt i biosalongerna! 🙂

Du hittar ponchon HÄR (adlink)

 

 

hmgoepprod

Jag äger inga urtvättade, ”fula” joggingbyxor utan jag vill ha snygga även hemma. Dessa kashmir joggers måste jag ha nu när det blir kallare även inomhus. Så härligt att sätta på sig när man kommer hem efter en lång dag.

Du hittar kashmir byxorna HÄR (adlink)

 

 

Hoppas jag kunde inspirera er lite till höstgarderoben!

Kram Kicki

 

 

Kommentera