IMG_1757Caolion Aqua Fresh Gel Day Cream, koreansk hudvård, återfuktande ansiktskräm

EN RIKTIGT HÄRLIG DAGKRÄM!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Den här krämen har jag sett fram emot att testa, Caolion är det största koreanska märket för naturlig hudvård.

Nu har jag äntligen testat den och OJ så härlig den är! Huden känns rejält återfuktat vilket jag älskar.

Det är en fuktighetsgivande dagkräm i gelkonsistens med uppfriskande syrebubblor i. Den är berikad med hyaluronsyra för intensiv återfuktning och även berikad med havskollagen med essentiella aminosyror som håller huden återfuktad, fast och smidig.

CAOLION – PEACE WATER AQUA FRESH GEL DAY CREAM

IMG_1757Caolion Aqua Fresh Gel Day Cream, koreansk hudvård, återfuktande ansiktskrämIMG_1757Caolion Aqua Fresh Gel Day Cream, koreansk hudvård, återfuktande ansiktskräm

 

♥ Du hittar ansiktskrämen HÄR (adlink).

 

 

 

4 reaktioner på ”EN RIKTIGT HÄRLIG DAGKRÄM!

  1. Åh, tack för tipset. Senast i morse tänkte jag att jag måste ha en ny dagkräm. Och då jag gillar Peter Thomas Roths ”Water Drench…” så borde denna kunna vara ett bra, mycket billigare alternativ,

Kommentera