Häng med på Grand Hotell och pressdagen!

God morgon!

Ja, jag lovade er en bildbomb från Grand Hotell och pressdagen med TV3, Viafree, Viaplay men det var såå högt tempo så det fanns verkligen ingen tid att hinna ta bilder på dom jag sminkade MEN jag har 5 bilder att bjuda på i alla fall 🙂

 

Grand Hotel

thumbnail_IMG_8192

Var på plats på Grand Hotell tidigt på morgonen, önskade att jag skulle checka in där, man kan ju nästan tro det med resväskan haha men icke, det är all smink och hårprodukter för dagen som ligger där i 🙂

 

Petronella Ekroth, Peter Jihde, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, Nentgroup, Viaplay, tv3

En av de härliga människorna jag fick sminka var Petronella Ekroth som jag även sminkade för några år sedan på TV4 då hon var med som fotbollsexpert där. Hon är en superduktig fotbollsspelare samt en riktigt modetjej. Lägg till urgullig och så himla trevlig också så har ni Petronella 🙂

Här ser ni hennes slutliga look. Jag la en soft bronzig makeup på henne och stylade håret med GHD tänger. Jag använde den HÄR (adlink) och den HÄR (adlink) för att få till denna supersnygga frisyr. Jag ÄLSKAR när håret ser lagom rufsig och ”obrydd” ut. Så snyggt!

Den supertrevliga killen i bakgrunden sminkade jag också 🙂 Peter Jihde är en av mina favoritpersoner att jobba med, likaså hans brorsa – dom är såå snälla, genuina och härliga på alla sätt och vis!

 

Oribe volume powder spray

Jag hade denna UNDERBARA produkt i hårbotten för volym och ”grepp” på Petronella. Jag har använt den på ALLA jag har stylat efter semestern haha, den är så rackarns bra!! ORIBE VOLUME POWDER SPRAY hittar du HÄR (adlink).

 

thumbnail_IMG_8205

Ett annat kärt återseende var ytterligare en pärla nämligen Julia Dufvenius som jag stylade två gånger denna dag. Såhär var dagslooken sen blev det mera gala inför kvällen och premiärfesten av HEDER. Vill ni se hur det var på pressdagen i våras för denna serie då jag sminkade alla fyra kvinnor kan ni läsa om det HÄR.

 

Ha en superhärlig fredag, vi hörs senare idag igen!

 

Kram Kicki

Kommentera