Babor event och middag med vänner!

Hej hej!

Igår mötte jag upp mina härliga bloggkompisar Mona, Lina och Bella för ett event på Barbor som har öppnat en FLAGSHIP STORE mitt i Stockholm där man kan köpa härlig hudvård, smink och få behandlingar.

Det var lite konstigt event dock för det avsattes mycket tid till att tacka dom som har byggt hemsidan, butiken och personal men jag hade hellre velat veta vilka behandlingar man kan göra, nya produkter och sånt som har med beauty att göra men jag får mejla dom och hoppas få lite mera info. 🙂 Men det var trevligt och det är alltid roligt att få tillfälle att träffa kollegor och kompisar.

Vi använder en del av Babors makeup på SVT och jag gillar deras baser, nagellack, läpprodukter och har hört mycket gott om deras rouger. Ett minus är dock att baserna enbart finns i 4 färger, hade önskat flera färger då dom är så fina och bra!

 

img_2781

Delar av butiken.

 

img_2779

Jag spanar in makeupavdelningen.

 

IMG_8156IMG_8157

Här är två olika baser som är superfina, dom oxiderar dock på huden så ha det i åtanke om du köper produkten 🙂 Oxiderar = blir mörkare efter ett tag.

 

IMG_8158

Dom har superfina och hållbara nagellack.

 

IMG_8159

Älskar deras läppglans!

 

IMG_8160

Vi fick testa lyckan på lyckohjulet!

 

IMG_8161

Wihoo, jag vann, dock inget hud eller skönhetsrelaterat utan te.

 

IMG_8169

Så fin gunga! 🙂 En sån skulle man ha hemma!

 

IMG_8171

Bella och Mona!

 

IMG_8177

Stoppade servitören och bad om ett kort när jag såg denna bricka, MUMS!!

 

IMG_8179

Här är ett av behandlingsrummen. Ska boka in mig på en behandling i höst!

 

IMG_8180

Efter eventet så hade vi bestämt oss för att ta en middag, vi gick på NYKO där maten var supergod men våran servitör var den sämsta jag någonsin har haft tror jag haha. Så otrevlig och oengagerad, han hade kanske en dålig dag bara får man hoppas..

 

img_3768

 

IMG_8181

 

IMG_8183

Jag fick ett blomskott av Mona. Lina och hon fick ett varsitt skott av denna växt för ett tag sedan och Monas blomma har växt och blivit superfin men Linas.. nja den kämpar på om man säger så haha! Nu ska vi se hur Wille växer här hemma, jag jag har döpt honom så! 🙂

Idag har jag haft en plåtning för M – magasin och i morgon väntar en pressdag med TV3/Viaplay/Viafree och deras profiler. Ska försöka ta en massa bilder! Vi är på Grand Hotell och jobbar – ett bra ”kontor” för dagen 🙂

 

Kram kram!

Kommentera