Tarte, Tarte tartelette in bloom clay palette, ögonskuggspalett, Kickimakeupartist

UNDERBAR ÖGONSKUGGSPALETT!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon kompisar!

Hoppas ni har haft en fin helg!

Jag vill tipsa om en ögonskuggspalett från TARTE. Herre Gud så jag älskar detta märke, jag har hittat så många favoriter och denna palett är en av dom, dels är pigmenten superbra men dessutom är VARJE ögonskugga användbara. Ofta köper man en palett och man gillar kanske bara 5 av 12 skuggor men i denna är alla 12 ögonskuggor så himla fina!!

 

TARTE – TARTELETTE IN BLOOM CLAY PALETTE

Tarte, Tarte tartelette in bloom clay palette, ögonskuggspalett, KickimakeupartistTarte, Tarte tartelette in bloom clay palette, ögonskuggspalett, KickimakeupartistTarte, Tarte tartelette in bloom clay palette, ögonskuggspalett, Kickimakeupartist

 

♥ Du hittar paletten HÄR (adlink).

 

Kram Kicki

 

Kommentera