UNDERBAR HÖSTNYHET FRÅN PHYSICIANS FORMULA!

God morgon!

Jag redan påväg till läkaren, min högra armbåge/arm har smärtat sedan i februari. Jag fick en kortisonspruta i armen för någon månad sedan och då blev det bättre ett tag men nu gör det så ont att jag typ vill hugga av mig armen.

Är ju rätt beroende av min högerarm i mitt jobb så nu verkar det bli röntgen, hoppas dom hittar felet så det blir bra igen.

Efter läkaren så väntar ett jobbpass på SVT, jag var där igår också. Så roligt att vara tillbaka igen, har saknat mina penslar 🙂

Men det jag skulle skriva om var en höstnyhet från PHYSICIANS FORMULA. Dom har en hel del härligheter som ingår i höstkollektion men nu tänkte jag visa er deras läppbalsam som ser underbara ut. Dom verkar finnas i 12 olika färger, jag fick 3 stycken i ett pressutskick men vill absolut införskaffa flera färger. Dom kostar endast 97kr! När dessa släpptes i USA så tog dom slut samma sekund typ så dom är otroligt populära!

 

PHYSICIANS FORMULA – MURUMURU BUTTER LIP CREAM

Physicians Formula, läppbalsam, Murumuru Butter

Physicians Formula, läppbalsam, Murumuru Butter

SAMBA RED // PINKINI // GUAVA MAMA

 

Man får dock vänta till mitten av September innan man kan köpa dessa stift! Då finns dom på Åhlens City i Stockholm, annars på nätet som Lyko och Åhlens.se.

Kram Kicki

 

 

 

 

 

5 reaktioner på ”UNDERBAR HÖSTNYHET FRÅN PHYSICIANS FORMULA!

  1. Hoppas det ordnar sig med din arm!
    Läppisarna ser fina ut! Var kan man köpa dom? Är det ”bara” på nätet o vilken sida då? Köper helst i butik så man kan kolla färger. Vad heter den färgen i mitten?

Kommentera