ANSIKTSKRÄM FÖR 69KR!

Hej hej!

Jag köpte denna ansiktskräm häromdagen från The Ordinary, det som lockade mig var priset – 69kr!! What!? Kan en ansiktskräm vara så bra för detta pris? Ja det återstår att se, ska testa denna nu och jag hoppas den är lika bra som produktbeskrivningen säger 🙂

THE ORDINARY – NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA

The Ordinary, The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA, budget ansiktskräm

Produktinfo: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA är en återfuktande kräm som lägger sig som en skyddande barriär över huden samtidigt som den låter huden andas. NMF är sammansatt av aminosyror och mineraler och är hudens naturliga försvar mot fuktförlust. Denna kräm verkar för att stärka hudens NMF och på så vis hjälpa huden att bygga upp fukten inifrån istället för att applicera den ytligt. Ökat NMF har visat sig kunna göra huden att se 20 år yngre ut- endast genom att fylla på de naturliga vattennivåerna.

 

KRAM KICKI

4 reaktioner på ”ANSIKTSKRÄM FÖR 69KR!

  1. Den har jag. Funkar bra som dagkräm. Har inte hittat någon favorit än så jag testar mig runt.

Kommentera