Svart klänning HM, cut out klänning, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Klänning för under 100-lappen!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Här kommer sista outfit inlägget från semestern 🙂 Denna klänning finns på rea nu – under hundralappen, så skynda fynda!

Ni hittar klänningen HÄR (adlink).

Nu återgår bloggen till mera skönhet men självklart fortsätter jag visa er outfits och delar av livet också då det har varit så uppskattat <3 Jag ska skriva inlägg om ämnen ni önskade inför sommaren också, har inte glömt bort dom 🙂 Kom gärna med önskemål, både inom skönhet och andra ämnen/inlägg! Älskar när ni skriver till mig, kommenterar och delar mina inlägg, TACK!

 

Svart klänning HM, cut out klänning, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanSvart klänning HM, cut out klänning, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanSvart klänning HM, cut out klänning, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

 

Kram Kicki

Kommentera