The Ordinary, peeling, serum, aha 30% + bha 2% solution

Testar en peeling! Kommer jag flytta hem igen? Planer för framtiden!

God morgon vänner!

Jag är redan påväg till en massage, hinner med en nu på morgonen här i Sundsvall innan jag åker hem till Stockholm 🙂 Åker direkt efter massagen, men det är med blandade känslor jag åker hem. Jag är ju van nu att ha folk runtomkring mig hela tiden och jag tycker alltid det känns så fruktansvärt ensamt att komma hem till lägenheten i Stockholm efter en längre tid i huset i Hälsingland.. vänjer mig aldrig vid ensamhetskänslan, fy!

Jag funderade när jag gick uppför Södra Berget häromdagen och såg ut över stan, skulle jag kunna flytta ”hem” igen? Jag har ju min familj här, min brorsa och syskonbarnen, vänner osv men nej, jag har för mycket öppna sår här, för mycket som påminner om det som en gång var och för mycket som gör ont här. Men tankarna gick – vart skulle jag bo här, hur skulle jag bo? Vad skulle jag jobba med osv. Men landade fort i att Stockholm är staden för mig i Sverige. Jag kan verkligen inte tänka mig att jobba med något annat än det jag gör. Jag skulle absolut vilja ha lite olika sidoprojekt, jag vill designa håraccessoarer, skriva barnböcker, jag vill kunna jobba mera med mina sociala kanaler som bloggen, Youtube och Instagram. Jag har så många flera drömmar och mål som KOMMER bli verklighet – jag känner det i varje cell i kroppen.  ♥

 

Södra berget, Sundsvall, Sundsvalls slalombacke, intervallträning, kickimakeupartist

Den här backen har jag gått uppför många gånger. Bra träning 🙂

 

Södra berget, Sundsvall, Sundsvalls slalombacke, intervallträning, kickimakeupartist

Utsikten över stan när man väl är uppe!

 

Södra berget, Sundsvall, Sundsvalls slalombacke, intervallträning, kickimakeupartist

Sen tog jag en sväng i spåret innan jag gick hem igen 🙂 Det är så helande att vara i skogen, naturen, dofterna och tystnaden är ljuvligt för själen!

 

kicki burman, kickimakeupartist 2

 

Nu till skönhet, köpte en produkt från The Ordinary som jag ser fram emot att testa!

 

THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION

The Ordinary, peeling, serum, aha 30% + bha 2% solution

Denna peeling exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Den exfolierar också huden med ytterligare funktion att förebygga tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och jobbar både mot orenheter och för en ökad lyster. Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och reducerar utseendet på fina linjer.

Tänk dock på att denna produkt är bäst lämpad till en hud som är van syrabehandlingar då den är så kraftfull. Du bör bara använde den 1 -2 gången i veckan (kvällen).

Rengör ansiktet och torka huden. Applicera ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning.

Du hittar den HÄR (adlink) till en toppenpris!

Du hittar den mildare produkten HÄR (adlink)

Ska bli spännande att testa den – återkommer med recension då 🙂

 

Kram Kicki

6 reaktioner på ”Testar en peeling! Kommer jag flytta hem igen? Planer för framtiden!

  1. Du glömde att ta med mig som en stor faktor till att flytta hem..hehe Skulle bli helt överlycklig❤️ Skriv gärna vad du tycker om peelingen. Köpte den för nån månad sedan men inte provat den ännu. Kram vännen

  2. Du är så inspirerande! ♥️✨
    Tack för att du delar med dig av din resa, dina tankar och drömmar.

    Kram Kristin

  3. Åh, den måste jag testa. Köpte en c-vitaminkräm, en fuktkräm och en koffeingrejs till under ögonen från the Ordinary. Mycket prisvärt.
    Tack för bra tips!

Kommentera