Skin Regimen, Skin Regimen 10.0 tulsi booster

HEALTHY SKIN HAS NO AGE!

God morgon!

Har ni testat några produkter från Skin Regimen? Jag har inte testat så många produkter men denna ansiktsbooster står på tur 🙂

Healthy skin has no age! En ren koncentrerad olja med 10% Tulsikomplex för en torr och uttorkad hud. Den ger massor med näring, spänst, skydd och antioxidantskydd. En silkeslen, ickeoljig formula som är perfekt i kallt klimat.

Applicera ett par droppar på morgon och /eller kväll efter rengöring.

 

SKIN REGIMEN 10.0 TULSI BOOSTER

Skin Regimen, Skin Regimen 10.0 tulsi booster

Skin Regimen är en modern växtbaserad hudvårdserie för stressad hud, som motverkar effekterna av luftföroreningar och livsstilsrelaterat åldrande. Produkter är framtagna för att tillgodose allas behov, oavsett kön. Produkterna har kliniskt bevisad effekt och skapar optimala förutsättningar för en frisk och strålande hud samtidigt som de stärker den allmänna stresståligheten.

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera