MARIA NILA, MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE, HÅRINPACKNING, FRISSIGT HÅR, KICKIMAKEUPARTIST

UNDERBAR HÅRINPACKNING!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Känns ditt hår torrt och lite livlöst efter sol och bad? Då kan det vara läge för en hårinpackning!

Denna inpackning från MARIA NILA är en skonsam behandling för torrt hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt och värmestyling. Skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Appliceras i nytvättat hår. Låt verka 3 minuter eller 5-10 för en mer djupverkande effekt. Skölj håret och avsluta med ett balsam! Alltid balsam sist, men det vet ni va? Schampo öppnat upp hårstrået och balsam stänger det så om du ska använda inpackning så gör du det efter schamponeringen 🙂

Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE

MARIA NILA, MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE, HÅRINPACKNING, FRISSIGT HÅR, KICKIMAKEUPARTISTMARIA NILA, MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE, HÅRINPACKNING, FRISSIGT HÅR, KICKIMAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera