ACO SUN FACE CREAM, SOLSKYDDSFAKTOR, ÅTERFUKTANDE SOLSKYDDSFAKTOR, KICKIMAKEUPARTIST

SOLSKYDD – VILL INTE HA PIGMENTFLÄCKAR!

God morgon!

Jag är ju väldigt noga med solskydd, vill INTE få pigmenteringar i ansiktet. Just nu använder jag dessa från ACO SUN FACE CREAM.

 

ACO SUN FACE CREAM

ACO SUN FACE CREAM, SOLSKYDDSFAKTOR, ÅTERFUKTANDE SOLSKYDDSFAKTOR, KICKIMAKEUPARTIST

ACO SUN FACE CREAM, SOLSKYDDSFAKTOR, ÅTERFUKTANDE SOLSKYDDSFAKTOR, KICKIMAKEUPARTIST

PRODUKTINFO: ACO SUN FACE CREAM INTENSIVE MOISTURE är ett intensivt återfuktande solkräm för ansiktet som ger omedelbart skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Krämen absorberas snabbt utan att kladda och är fri från alkohol och färgämnen samt extra vattenresistent. Anpassad för känslig hud och är dermatologiskt testad. Oparfymerad.

 

ACO SUN FACE CREAM, SOLSKYDDSFAKTOR, ÅTERFUKTANDE SOLSKYDDSFAKTOR, KICKIMAKEUPARTIST

PRODUKTINFO: SUN FACE CREAM ANTI AGE är en solkräm för ansiktet som ger omedelbart skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Har ett förhöjt UVA-skydd för att bättre stå emot för tidigt åldrande. Innehåller vitamin C, E och Q10 som ger ett aktivt antioxidantskydd mot fria radikaler. Krämen hjälper till att förhindra rynkor och mörka fläckar. Dermatologiskt testad. Oparfymerad.

 

ACO SUN FACE CREAM, SOLSKYDDSFAKTOR, ÅTERFUKTANDE SOLSKYDDSFAKTOR, KICKIMAKEUPARTIST

PRODUKTINFO: SUN LIPS MOISTURISING LIP BALM ett solcerat som ger omedelbart skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Med närande och mjukgörande Canola Oil som bevarar fukten i läpparna. Har en mild doft av vanilj.

 

KRAM KICKI

 

Kommentera