EN DAG PÅ STRANDEN!

Hej hej!

Idag åkte vi till stranden, så härligt! Det blir så varmt på gården så det var skönt att kunna svalka sig lite 🙂

 

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, Sverige

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, Sverige

Åh så jag önskar jag bodde i samma stad som dessa ♥ ♥ ♥ Det pratas mycket om vad som händer när man blir kär, döden och andra funderingar. Jag frågade Elsa vad man gör om man är kär i nån som inte är kär tillbaka. Då tittade hon på mig och sa, men då väntar man bara tills hans blir kär i dig. 🙂 Mycket klokt svar!

 

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, SverigeKicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, SverigeKicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, Sverige

Bikinitrosor från HM och överdel från Monki!

 

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, SverigeKicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, SverigeKicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, Sverige

Systrarna Burman 🙂

 

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Hälsingland, bada i Hälsingland, utflykt Hälsingland, familj, sommar, Sverige

När vi kom hem till gården igen så tog vi ut högtalare och dansade och sjung till Dolly Style, spelade Boccia och fikade 🙂

 

Nu väntar popcorn och film i soffan med de små innan dom ska lägga sig. Astrid hade vaknat vid 04.00 i morse och ville gå in till mig men Johan stoppade henne från det 🙂 Så mysigt när dom tassar in och väcker mig men vid 04.00 är liiite väl tidigt 🙂

 

Kram Kicki

Kommentera