HUVUDET UPP OCH FÖTTERNA NER FAST TVÄRTOM!

Hej hej!

Idag blev det en väldigt lugn dag i solen. Har legat i solstolen och lyssnat på podd efter podd. Lugnet innan stormen – imorgon dundrar kidsen in och dom stannar i några dagar så det blir fullt upp med två 4åringar och en 6åring 🙂 Härligt ändå, har inte sett dom sen vi var i Cypern innan midsommar.

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, semster, hjula, hälsingland, enångerKicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, Enånger

Blir lätt rastlös dock i solstolen och var tvungen att kolla om jag fortfarande kunde hjula och stå på händer haha!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, Enånger

Den här kissen ser så lugn och fin ut vilket hon är MEN på nätterna är det ett jäkla liv – det jamas och skriks konstant! Tips på vad man kan göra?

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, EnångerKicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, Enånger

Jag är ju en person som ständigt måste ha något att äta på eller att dricka 🙂 Dessa Polly var bland det bästa jag har smakat på länge! Honungsmelon är också en stor favorit!

Apropå att äta – ni som har egen trädgård ruskar säkert på huvudet nu ELLER så förstår min glädje över att ha en EGEN RABATT att odla grönsaker i! Sån lyx när man som jag bor i innerstan i Stockholm och köper sina grönsaker i affären annars..

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, EnångerKicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, EnångerKicki Burman, Kicki Makeupartist, semester, hjula, Hälsingland, Enånger

Att plocka ihop sin egen sallad och äta den är ju SÅ LJUVLIGT!! Lyllos er som har det så varje dag! 🙂

 

Ha en fin kväll!

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”HUVUDET UPP OCH FÖTTERNA NER FAST TVÄRTOM!

  1. Vad härligt du har det. I Stockholm har vi äntligen badväder och fina sommarkvällar. Det är bara att njuta och må bra. Kramis.

Kommentera