Enånger, Hälsingland, röjsåg, göra fint i trädgården, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

I´M SUCH A LADY!

Hej hej!

Har ni haft en bra dag? Vad gör ni? Har ni semester? Berätta! 🙂

Är jag inte ett kap så säg hahaha, titta vad jag har gjort idag! Man kan tycka att jag jobbar i en ”ytlig” bransch som makeupartist och med de jobb jag gör MEN jag räds INTE att få skit under naglarna. Att gå runt med röjsåg och göra fint på tomten är något jag gillar nästan lika mycket som mitt yrke haha! Så ladylike 😉

 

Enånger, Hälsingland, röjsåg, göra fint i trädgården, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Började dagen med att få bort mossan på våra stengångar runt om i trädgårdarna. Det gjorde jag med hjälp av röjsågen 🙂

 

Enånger, Hälsingland, röjsåg, göra fint i trädgården, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Började i full mundering då det skvätter upp så mycket stenar men det blev alldeles för svettigt..

 

Enånger, Hälsingland, röjsåg, göra fint i trädgården, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Det fick bli baddräkt och byxor 🙂

På dagen kom min moster och hennes man förbi på en fika och sen rattade jag bilen in till Hudiksvall för att köra ytterligare ett pass på Träningsvarvet – jisses så himla fint och trevligt gym det är.

Upplägget idag var ett kettelbellpass med olika stationer och alla var med kettelbells. Vi jobbade i 40 sekunder innan vi bytte station och så körde vi i några varv – superskoj och tufft!

De sista 5 minuterna fick vi en annan övning. Då fick vi köra i egen takt: 1 burpee, 1 marklyft, 2 burpee, 2 marklyft, 3 burbee, 3 marklyft osv osv så många vi hann på 5 minuter – OMG så slut jag var efteråt 🙂

Träningsvarvet, Hudiksvall, gym hudiksvall, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, träning

3e personen är jag 🙂

 

IMG_6361

Träningsvarvet, Hudiksvall, gym Hudiksvall, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, träning

Ni ser svansen på mig i luften, hade bra tryck i benen idag och det kändes lätt med upphoppen vilket är en skön känsla, det finns dagar då kroppen väger bly och då är upphoppen betydligt tuffare 🙂

 

Det var min dag, berätta vad ni har gjort idag!

 

Kram Kicki

 

Kommentera