Alltid vid min sida!

Hej hej!

Ville bara kika in och höra om ni har det bra. Idag har det regnat hela dagen här, jag har mest legat såhär med min katt som inte lämnar min sida ❤️ Hon fick flytta till mina föräldrar när jag flyttade till Stockholm så det är supermysigt att äntligen få ses igen!

Tror jag är trött för kroppen äntligen slappnar av nu. Men igår var jag faktiskt in till Hudiksvall och tränade på Träningsvarvet! Ett superfint gym som ligger vid vattnet och på söndag ska jag testa ett pass där som är på studsmattor – sååå roligt 🙂

 

Apropå gym så har jag lite redskap här också 🙂

img_6280

Löpband, hantlar, kettlebell och boll! Så skönt att hålla igång 🙂

 

Ha en fin kväll!

Kram!

2 reaktioner på ”Alltid vid min sida!

 1. Ser mysigt ut med katten!
  Hur är sådana löpband som man kan köpa själv? Funkar dom bra?

  • Det är såå mysigt!

   Mitt löpband är väldigt gammalt, det finns betydligt bättre på marknaden idag 🙂 Kolla bara hur fort du kan springa på dom, en del har en maxgräns som mera liknar promenadtakt och det vill man ju inte ha 🙂

   Kram!

Kommentera