THE BODY SHOP – CARROT CREAM!

Hej hej!

Har ni testat CARROT CREAM från The Body Shop? Denna hyllade serie är tillbaka och det ska bli spännande att testa ansiktskrämen.

Det är en vegansk ansiktskräm som låser in fukt i hela 72 timmar och ger extra skydd mot miljömässiga faktorer. Krämen består till 97 procent av ingredienser med naturligt ursprung och ger huden finare lyster med hjälp av ekologiska morötter och ekologisk Community Trade-aloe vera från Mexiko. Förpackningen är återvinningsbar, och för att minimera avfallet används endast morötter som är för krokiga för att säljas till livsmedelsindustrin.

 

THE BODY SHOP – CARROT CREAM

The body shop, carrot cream

 

Kram Kicki

 

 

2 reaktioner på ”THE BODY SHOP – CARROT CREAM!

  1. Använde den för en massa år sen, gillade den då. Ska bli kul höra din åsikt!

Kommentera