FÖRSTA DAGEN PÅ SEMESTERN!

OH LORD! ÄNTLIGEN har min semester börjat, nu väntar 4 veckors ledighet 🙂 Eller om det dyker upp något jobb som jag vill göra under dessa veckor så åker jag självklart till Stockholm och jobbar.

Jag har ju redan varit en vecka på Cypern men om inte den svenska sommaren levererar så kommer jag åka iväg. Tanken är ju att åka till LA men är så styrd med vissa datum då min familj är hemma där och inte själva borta på semester så får se om jag hittar någon bra resa som matchar datumen 🙂

Började dagen med mitt träningspass som jag har kört i ett års tid. Tyvärr var det sista gången med instruktören Gabbe då han har sagt upp sig. Så synd för det finns ingen som har fått mig att träna så mycket och hårt som han. Men jag hoppas dom hittar en bra ersättare som kan pusha oss minst lika hårt. Vi är en sån underbar grupp som krigar på tillsammans några dagar i veckan 🙂

Efter träningen fick det bli en lunch på Loopen, underbart!

 

Loopen Horsntull, Kicki Makeupartist

Ni som känner mig vet ju att denna bild är ”ett montage” jag dricker ju bara bubbel haha! Ölen passade dock bra in i bilden hahaha!

 

Loopen Hornstull

En Ceasarsallad på bryggan – mums!

Nu ska jag packa ihop mina väskor för i morgon lämnar jag Stockholm för ett tag 🙂

Jag ska hålla igång träningen även i sommar, jag kommer köra på ett ställe i Hudiksvall som heter Träningsvarvet! Har jag några läsare som kör där?

 

Bloggen rullar på som vanligt och med ännu flera inlägg än vanligt som blandar skönhet, mode, semesterbilder och annat skoj så jag hoppas ni är med mig hela sommaren ♥

Ha en fin lördag!

Kram !

8 reaktioner på ”FÖRSTA DAGEN PÅ SEMESTERN!

Kommentera