Kicki Burman, Kickimakeupartist, Linda Hallberg, Linda Hallberg Glow Mist, ansiktsspray, fuktspray, glow spray

LINDA HALLBERG GLOW MIST!

Hej hej!

Använder ni face mist? Jag tycker det är perfekt att kunna spraya huden med lite fukt under dagen 🙂

Jag gillar verkligen Linda Hallberg Glow Mist, den återfuktar, ger ett fint glow, lugnar och laddar huden med kraftfulla antioxidanter.

 

LINDA HALLBERG GLOW MIST

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Linda Hallberg, Linda Hallberg Glow Mist, ansiktsspray, fuktspray, glow sprayKicki Burman, Kickimakeupartist, Linda Hallberg, Linda Hallberg Glow Mist, ansiktsspray, fuktspray, glow sprayKicki Burman, Kickimakeupartist, Linda Hallberg, Linda Hallberg Glow Mist, ansiktsspray, fuktspray, glow spray

Osminkad med med en hud som har lyster och glow 🙂

 

Kram Kicki

 

 

2 reaktioner på ”LINDA HALLBERG GLOW MIST!

  1. Har Avene (tror det stavas så?) köpt på Apoteket Hjärtat faktiskt, älskar den direkt på morgonen och sen sitter jag framför en dator stor del av dagen – så perfekt att ”mista” lite då och då. Men att få lite Glow låter som att jag måste testa 🙂

Kommentera