50 frågor och svar!

Hej hej!

Vet ni NU ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka mina bilder till bloggen, det tog 6-7 månader men när jag vände mig till WP för några dagar sedan så fixade dom det på ett kick. Så snällt och jag är så GLAD nu. Det har varit stressiga månader och många som inte har hållit vad dom har lovat. Har tänkt, det är BARA en blogg men jag var nära att skita i allt och sluta blogga faktiskt för så jobbigt har detta varit (och dyrt) MEN nu släpper jag det och NU blickar vi framåt 🙂

Hittade dock en lista när jag kollade att inläggen var på plats, den är från 2016 som jag svarade på då och här kommer mina svar idag, ett roligt sätt att lära känna mig lite bättre på 🙂

 

1. Vem litar du på?
Efter denna process ingen tyvärr. Jag tror alltid gott om människor och jag går in med inställningen att alla är snälla och godhjärtade men nej tyvärr litar jag inte på någon till 100%. Kan man lita på någon fullt ut?

2. Vart skulle du vilja vara just nu?
Åhh, i LA!! ♥ Alla dagar i veckan, året runt! Skulle också vilja vara med HONOM, då spelar det ingen roll vart jag är 🙂

3. Favoritstad?
Av alla städer jag har besökt så är LA den stad som ligger mig närmast om hjärtat.

4. Vilket är ditt favoritnummer?
Har inget turnummer eller otursnummer men jag går ALDRIG på en A-brunn haha. Hua, blir stressad av bara tanken haha! Har dock blivit spådd tre gånger och alla tre sa att jag kommer bli ekonomiskt oberoende och vinna pengar.. får spela på lotto 🙂

5. Vad var det senaste du åt?
Vattenmelon – äter kopiösa mängder frukt 🙂

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?
Rosa och svart – speglar mina personligheter bra haha.

7. Hur är vädret just nu?
Regn och sol omvartannat i Stockholm..

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Min mamma!

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet?
Längden, leendet och energin!

10. Vad har du för skostorlek?
37-38

11. Favorit tv-program?
Kollar inte på tv förutom på Nyhetsmorgon, frukosten intas alltid framför Nymo. Här är dock några serier jag gillar/gillade när jag såg dom: Big little lies, The Handmaid´s tale, Chernobyl, Designated Survivor, Orange is the new black, The Affair, Mordet på Versace, SOA, PLL, Bates Motel, Homeland.

12. Har du några syskon?
Yes, en lillebror som är 4 år yngre. Han är gift och har tre småtjejer. Dom bor dock i Sundsvall men vi kör Face-Time nästan varje dag så jag får prata med barnen. Önskar så att jag hade flera syskon!

13. Längd?
170 cm

14. Hårfärg?
Mörkblond

15. Ögonfärg?
Blå

16. Använder du kontaktlinser?
Nej men glasögon när jag jobbar, sitter vid datorn och tittar på tv.

17. Favorithögtid?
Midsommar tror jag! Jag älskar att fira och tycker högtider ska vara festliga och uppmärksammas. Jag älskar att firas också men har aldrig fått någon överraskningsfest som typ alla verkar få titt som tätt haha. Livet kan lätt bli vardagslunk så när det ges tillfälle för lite extra så tycker jag att ”man ska” ta tillfälle och skapa minnen och göra något härligt.

18. Favoritmånad?
Augusti! Får alltid en känsla av ”nystart” efter semestern och är full av energi och pepp på hösten. Känner mera  nystart i Augusti än i Januari. Men gillar även våren. HATAR vinter, mörker och kyla. Fy så jag kämpar mig igenom dessa månader.

19. Har du gråtit någon gång utan anledning?
Oh ja (hej PMS)! Har nära till gråt och väldigt nära till skratt!

20. Vilken var den senaste filmen du såg?
True Story

21. Favoritdag på året?
Jag tänker inte veckodagar utan försöker tänka att livet pågår hela tiden och livet inte får vara ”transportsträckor” mot helgen bara. Jag gillar alla dagar i veckan!

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt?
Nej men jag gillar om killen tar första steget. Vill gärna bli uppvaktad 🙂

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)?
Yes, var tvungen att testa men det kunde jag.

24. Kramar eller kyssar?

Det beror på vem man kramar eller kysser.

25. Choklad eller vanilj?
Choklad alla dagar i veckan. Äter 86% choklad varje dag! 🙂 Gäller det glass så väljer jag vanilj!

26. Har du tatueringar?
Nej!

27. Vad lyssnar du på just nu?
Jag har en underbar playlist på Spotify som spelas varje dag men jag lyssnar mycket på poddar också.

28. Är du kär i någon kändis?
Kär vet jag inte men förtjust 🙂 Kär i ”drömmen om”..

29. Vilka böcker läser du just nu?
Jag läser Pascal Engmans senaste bok just nu.

30. Piercingar?
Hål i öronen.

31. Favoritfilmer?
Åh  kan knappt välja det finns så många bra!

32. Favoritsport?
Tittar sällan på sport men det är desto roligare att utöva.

33. Vad gör du just nu?

Jag har varit till läkaren igen med min armbåge idag som har gjort ont i flera månader. Fick en kortisonspruta i armen för ett tag sedan och då blev det bättre men nu gör det ont igen. Hoppas dom får bukt på detta nu 🙂 Annars springer jag upp och ner i tvättstugan nu på eftermiddagen. I mitt nästa boende SKA det finnas tvättmaskin i hemmet.


34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn?

Då jag ALLTID bränner mina popcorn så köper jag numera färdigpoppade, sist köpte jag med havssalt och dom var goda 🙂

35. Hundar eller katter?
KATT!! Älskar katter, jag har en katt som heter Foxy hon är dock kvar hos mina föräldrar i Sundsvall.

36. Favoritblomma?
Älskar blommor, köper snittblommor varje vecka och placerar ut i hemmet. Har ingen favorit men det blir ofta vita och ljusrosa blommor.

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra?
Säkerligen!

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet?
Inte bästa kompis men vänner.

39. Har du älskat någon någon gång?
Ja.

40. Vem vill du träffa just nu?
HAN med stort H 🙂 Första gången jag träffade honom så visste jag, det är HAN, han vill jag leva med eller någon som honom. Har inte träffat någon som honom än så jag ber att det får bli vi snart 🙂 Jag blev helt golvad av hans närvaro, energi och hans karisma. Sen är han ju toksnygg också 🙂 Bor utomlands gör han ju också – jag som vill flytta! Perfekt – eller hur 🙂

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan?
Några enstaka men många av mina vänner idag är personer jag har lärt känna här i Stockholm genom mitt yrke!

42. Hur imponerar man på dig om man är kille?
Man är sig själv, påhittig, ärlig, trevlig, omtänksam, driven och kärleksfull.

43. Gillar du att flyga flygplan?
Jag älskar känslan att vara påväg någonstans. Är inte alls flygrädd och sitter man bekvämt så är det skönt där uppe bland molnen.

44. Höger- eller vänsterhänt?
Höger

45. Hur många kuddar sover du med?
Tre!

46. Saknar du någon?

Ja, rätt många faktiskt.

47. Lyssnar på radio?
En del på P3, absolut P1 under sommaren (sommarpratarna) Annars blir det mycket poddar och musik i mina öron.

48. Bästa beslutet du har gjort i år?
Att investera i mig själv.

49. Sämsta beslutet i år?
Försöker inte se det så utan tänker att man lär sig av allt.

50. Din senaste nerladdade app?
Lightroom – ska lära mig den och sen kan jag redigera bilder till toppklass 🙂

 

Sådär, det var 50 frågor och svar – hoppas ni gillade detta 🙂

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”50 frågor och svar!

  1. Hej. Grattis till att det funkar nu. Nu kommer visst solen på fredag och sen regn igen men nästa vecka bättre. Hoppas. Vet inte om jag skrivit det för men finns fina kläder på affären a found. Hittade rosa skorta för 50 och persikofärgad kimono i silke för 200 är ju märkeskläder dom har så dom varit dyra. Kram.

  2. Roligt att få veta mer om dig även om jag följt dig i några år (?) sen tiden på FEMME.. tycker du verkar så härlig!

Kommentera