M Picaut, M Picaut hydrating water, face mist, kickimakeupartist

HYDRATING WATER – M PICAUT!

God morgon!

Är du som jag ett fan av återfuktande facemist som man kan spraya över ansiktet under dagen för en snabb återfuktning så kommer här ett supertips!

Denna produkt passar perfekt att använda även innan du applicerar din hudvård eller om du känner dig för ”pudrig” i ansiktet efter du har lagt din makeup så spraya lite av sprayen i ansiktet och ditt ansikte ser levande ut igen! Den passar alla hudtyper.

 

HYDRATING WATER – M PICAUT

M Picaut, M Picaut hydrating water, face mist, kickimakeupartist

Produktinfo: Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Baserad på Aloe Vera och Trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Väldigt fin som ansiktsvatten, framför datorn, på flygresor som after sun för att behålla solbrännan längre eller efter rakning. Kan med fördel även användas av män.

 

Kram Kicki

 

 

Kommentera