Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

SMINKGUIDE – HÄNG MED NÄR JAG SMINKAR MIG MED TRE NYA PRODUKTER!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Nu ni – här kommer ytterligare en sminkguide! Jag har testat en ny foundation från Hourglass, en ny concealer från Tarte och ett solpuder från Fenty Beauty. Häng med så visar jag er produkterna och före/efter bilder!

 

Produkter jag testade:

HOURGLASS ILLUSION (adlink)

Produktifo: Denna foundation ger illusion av en mjukare, fastare och mer ungdomlig hud. Illusion® är förstärkt med Hourglass Hyaluronan Complex och fyller i fina linjer och rynkor, stramar upp slapp hud och levererar en helt otrolig glow.

 

TARTE CREASELESS CONCEALER (adlink)

Produktinfo: En vattenfast, fulltäckande & krämig concealer med en superprecis applikator. Verkar återfuktande i 16 timmar.

 

FENTY BEAUTY SUN STALK´R BRONZER (adlink)

Produktinfo: Stanna kvar i den där härligt solkyssta semesterlooken året runt med Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer. Finns i 8 olika nyanser som framhäver den varma känslan i varje hudton – från den ljusaste till den djupaste! Ger en matt finish som låter huden fortsätta se ut som hud. Fruktextrakt från mango och papaya för att ge din hud ett naturligt och fräscht glow.

 

 

SMINKGUIDE – STEG FÖR STEG

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Jag var egentligen sugen att testa Hourglass foundationstick men köpte denna i stället då den är mera återfuktande. Hourglass Illusion Hyaluronic Skin Tint, jag har färgen beige.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Här är en förebild – helt utan smink.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblenderHourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Jag applicerade den med en beautyblender.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Såhär blev resultatet – här har jag bara denna foundation i ansiktet.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Passade även på att testa denna concealer från TARTE – CREASELESS CONCEALER, jag fick färgen light sand i ett pressutskick så det fick bli den 🙂

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Du behöver absolut INTE använda såhär mycket av produkten men jag ville att det skulle bli tydligt i bilden vart jag applicerar den. Använder min BEAUTYBLENDER för att jobba in den i huden.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

När jag har applicerat min foundation och concealer så ser jag ut såhär. Nästa steg är att bronza upp huden och få tillbaka lite färg i ansiktet.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Passade på att testa denna bronzer från Rihannas märke FENTY BEAUTY som jag har fått i ett pressutskick. Jag fick färgen Island Thing så den fick det bli.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Här är de tre produkterna jag testade.

 

Hourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblenderHourglass, Hourglass Illusion foundation, Tarte, Tarte creaseless concealer, Fenty Beauty, Fenty Beauty sun stalker, island thing, solpuder, kickimakeupartist, kicki burman, beautyblender

Kicki Burman, Kickimakeupartist, Hourglass, Tarte, Fenty Beauty

Här är tre efterbilder i två olika ljus så ni kan resultatet 🙂 Solpudret svepte jag över kinderna, upp över tinningarna och längst haklinjen.

 

OBS! Ni kan ju läsa min SOLPUDER GUIDE om ni vill få lite tips vart ni ska applicera eran bronzer. Där visar jag tydligt vart ni ska applicera ett solpuder!

 

DELA GÄRNA INLÄGGET! Jag skulle bli så glad om ni vill hjälpa mig sprida bloggen och mina inlägg!

 

KRAM KICKI

4 reaktioner på ”SMINKGUIDE – HÄNG MED NÄR JAG SMINKAR MIG MED TRE NYA PRODUKTER!

  1. Hejsan!
    Alltid lika kul och inspirerande att läsa din blogg!👌😎😊❤
    Kram
    Melissa

  2. Så du rekommenderar concealern och foundation. Jag vill ha mer lyster och dom såg fina ut på dej. Hoppas dom har fel om väderprognosen. Känner inte för att ha massa regn i flera dagar. Regnet kan komma på natten. Jag vill ha sommar värme men dom pratar om att det blir bara 15 grader. O nej. Men ha en fortsatt fin sommar. Kram.

Kommentera