Kicki Burman, Emma Wistrand, Urban Deli, UD takterrass sveavägen, takbar

UPPE BLAND TAKÅSARNA!

Hej hej!

Ikväll har jag hängt med min kompis Emma på en av Stockholms takterrasser. Vi var till UD takterrass och käkade middag uppe bland takåsarna och i kvällssolen – urmysigt!! Vi lärde känna varandra för typ 8år sedan när vi båda jobbade i TV4 sminket 🙂 Emma är en superduktig frisör som klipper och färgar många av TV4s programledare. Jag ska till henne om två veckor och fixa min utväxt och lägga lite ljusa slingor! Emma fixar alltid min färg och jag klipper håret hos en annan tjej som heter Sandra, henne har jag gått till i typ 12år 🙂

 

Kicki Burman, Emma Wistrand, Urban Deli, UD takterrass sveavägen, takbarKicki Burman, Emma Wistrand, Urban Deli, UD takterrass sveavägen, takbar

Kicki Burman, Emma Wistrand, Urban Deli, UD takterrass sveavägen, takbar, Kicki Makeupartist

Kicki Burman, Emma Wistrand, Urban Deli, UD takterrass sveavägen, takbar

 

Nä nu ska jag titta på senaste avsnittet av Sju sidor av sanningen som verkar riktigt bra! 🙂

 

Jag skulle skriva till er igår att ÄNTLIGEN efter 6 månader är alla bilder tillbaka till bloggen, jag har ju bara haft bilder från mitten av dec och framåt – allt annat har varit ”borta”.. Det var dock tur att jag inte skrev något för idag försvann allt IGEN!! Säg den glädje som varar för evigt hahaha, vet inte om jag ska skratta eller gråta! MEN förhoppningsvis så spåras dom fram och läggs in på nytt under dagen i morgon – håll tummarna!! Efter 6 månaders strul börjar tålamodet att tryta kan jag säga..

 

Kram Kicki

Kommentera