Dermalogica, Dermalogica Skin Hydrating masque, återfuktande ansiktsmask, fuktbomb, fuktmask, kickimakeupartist

EN RIKTIG FUKTBOMB TILL ANSIKTET! ÄLSKAR DENNA PRODUKT!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Det här mina vänner är en riktig favorit som jag har använt i många år! Denna fuktmask är som ett glas vatten för huden. Den ger maximalt med återfuktning och alla torrhetslinjer försvinner. Huden känns inte bara maxad med  fukt utan det syns att den är det också!

Jag köpte denna förra veckan och ska boosta huden med den nu i sommar 🙂 Så om du känner att din hud behöver fukt så kan jag verkligen rekommendera denna!

Jag applicerar den på kvällen och sover med den som ett nattkräm.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

DERMALOGICA SKIN HYDRATING MASQUE

Dermalogica, Dermalogica Skin Hydrating masque, återfuktande ansiktsmask, fuktbomb, fuktmask, kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”EN RIKTIG FUKTBOMB TILL ANSIKTET! ÄLSKAR DENNA PRODUKT!

  1. Vet att du rekommenderat denna tidigare och jag tänkte nog lite ”Hur bra kan den egentligen vara?” sen var vi ett gäng tjejer som hade SPA dag hos en och då fick jag pröva denna! Alltså, WOW! Så ja, nu finns den i mitt badrumsskåp med 😉

Kommentera