OFRA, OFRA GLOW UP, OFRA GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE, LYSTER, GLOW, KICKIMAKEUPARTIST

Så lägger du en sommarfräsch makeup och tips på en highlighter!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Vill tipsa om en perfekt highlighterpalett från OFRA som heter GLOW UP. Applicera på de höga punkterna i ansiktet, på nyckelbenen, lite på axlarna och du är ALL GLOWED UP 🙂 Du kan såklart även använda dom som ögonskuggor!

Svep lite på kindbenen och ev upp över tinningarna, du kan testa att använda en fuktad pensel när du applicerar för att se skillnaden mellan en torr och fuktig applicering. Svep även över näsryggen och amorbågen. Du kan testa dig fram, man vill inte överapplicera – tänk less is more. Börja med kindbenen och se hur du gillar det och det känns bra så lägger du lite på näsryggen osv 🙂

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) Ser att det är rea på den nu dessutom 🙂

 

OFRA – GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE

OFRA, OFRA GLOW UP, OFRA GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE, LYSTER, GLOW, KICKIMAKEUPARTISTOFRA, OFRA GLOW UP, OFRA GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE, LYSTER, GLOW, KICKIMAKEUPARTISTOFRA, OFRA GLOW UP, OFRA GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE, LYSTER, GLOW, KICKIMAKEUPARTISTOFRA, OFRA GLOW UP, OFRA GLOW UP HIGHLIGHTER PALETTE, LYSTER, GLOW, KICKIMAKEUPARTIST

 

♥ TIPS!! GLÖM EJ ATT LÄSA MITT INLÄGG OM HUR DU LÄGGER EN SOMMARFRÄSCH MAKEUP! DU HITTAR INLÄGGET HÄR!

 

Kram Kicki

 

 

2 reaktioner på ”Så lägger du en sommarfräsch makeup och tips på en highlighter!

Kommentera