Plåtning med en ny artist!

Hej hej!

Förra veckan jobbade jag med en ny artist som heter Maia Wright, vi hade en dag i fotostudion och det ska bli så skoj att se de färdiga bilderna! Här kommer några iPhone bilder från plåtningen 🙂

 

MAIA WRIGHT

Maia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeupMaia Wright, Kicki Burman, Kickimakeupartist, artist, Universal music, bakom kulisserna, plåtning, naturlig makeup

Avslutar med en bild på makeupartist (jag), stylist och skivbolagsrepresentant – bästa Mirjam!

 

Kram Kicki

Kommentera