Lite snapshots från helgen!

Hej hej!

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Har spenderat dagen med att packa upp, varit på en promenad och preppat mat för veckan.

Det är nått mig mig och penslar haha, finns det inga sminkpenslar så tar jag målarpenslar 🙂

Här är vad jag roade mig med i någon timme i helgen.

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Mamma hade rotat fram en gammal byrå som behövde en uppfräschning. Jag skruvade bort knopparna och tejpade trädetaljerna innan jag målade den vit.

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Måla byrå, Kicki Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflorBurman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Tada! Klart! Visst blev den fin 🙂

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Har passat på att myst med min katt som fick bo kvar med min mamma och pappa när jag flyttade till Stockholm. Hon är 14år nu 🙂

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflorMåla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Ägnade en massa timmar åt att klippa gräs, blev ett svettigt träningspass. Vi har ju en traktor man kan åka runt med och klippa gräset men jag föredrar denna – då slår jag två flugor i en smäll 🙂 Det blir fint och jag får träning 🙂

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Mamma gräddade våfflor utomhus – ett sommartecken om något 🙂

 

Måla byrå, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Hälsingland, våfflor

Apropå gott att äta hahaha! Hittade detta foto. När jag var liten snodde jag alltid smörpaketet från kylen och gömde mig bakom en byrå och åt hahaha! Det var alltid små fingeravtryck i smörpaketen sa mamma. Älskar fortfarande smör men jag går inte med rumpan bar lika ofta nu för tiden 🙂

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”Lite snapshots från helgen!

  1. Tack för en jättefin och inspirerande blogg!!
    Blev så full i skratt när jag läste att du var en smörtjuv när du var liten. Jag trodde jag var ensam om det😉. Precis som hos er, så var det alltid fingrar i smörpaketen. Min mamma brukar också påminna mig om det ibland😀
    Kram Jenny

Kommentera