Dermalogica, Dermalogica Special Cleansing Gel, ansiktstvätt, Kickimakeupartist

BÄSTA ANSIKTSTVÄTTEN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Beställde precis hem denna ansiktstvätt från Dermalogica som jag har använt i många år och den är perfekt för min hud! Jag har den även i jobbväskan 🙂

Den passar perfekt till en normal och torr hud. Den tar bort maskara och allt, jag tvättar alltid ansiktet två gånger på kvällen och avslutar med ett micellärt vatten så jag vet att ansiktet är HELT rent och redo för sina krämer.

♥ Du hittar denna ansiktstvätt HÄR (adlink).

 

DERMALOGICA SPECIAL CLEANSING GEL

Dermalogica, Dermalogica Special Cleansing Gel, ansiktstvätt, Kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

6 reaktioner på ”BÄSTA ANSIKTSTVÄTTEN!

 1. Bästa som finns! Min hud blir så mjuk och ren och stramar inte ett dugg! Tycker alla produkter jag provat från Dermalogica är toppen.
  Tvättar du med denna två gånger eller använder du två olika produkter?
  Kram!

 2. Tycker du kommer med så många bra tips och idéer! Speciellt bra tycker jag det är när det gäller budgetalternativ. Många skönhetsprodukter är ju så dyra (och kanske bra) men de billigare varianterna talar man inte så mkt om ( billigt= inte bra kvalitet?!)och det är ju dom som de flesta har råd med och kanske köper.?!
  Kan du tipsa om en bra vattenfast mascara som tål att man badar (men inte dyker) och som kanske inte är helt omöjlig att få bort. Kanske du har något tips på remover för ögonen också? Tack för en personlig och ”tipsig” blogg.

  • Hej hej!

   Blir så himla glad att bloggen uppskattas! 🙂 TACK snälla du!!

   Precis som du skriver så håller sällan budgetalternativen samma höga kvalitet men det finns såklart undantag och när jag hittar bra budgetprodukter så tipsar jag er alltid om dessa 🙂

   Går dessvärre bet vad gäller mascara som håller när man badar för jag har aldrig mascara på mig på stranden så har inte testat vad som håller där.

   Kram kram! ❤️

Kommentera