Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Helt Sjukt,

Makeupartist eller kirurg?

Hej hej!

Nu kan man undra, är jag makeupartist eller kirurg? 🙂

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Helt Sjukt,

I måndags och tisdags jobbade jag med ett program som passande nog heter HELT SJUKT men en av tjejerna jag sminkar som är med i programmet hade magsjuka.. Jag har ju kräkfobi och kan verkligen inte bli sjuk pga jobb.. Ja då tar man det säkra före det osäkra haha!

Mår ju konstant illa men det gjorde jag från den sekunden dom nämnde magsjuka i måndags hehe. HOPPAS jag klarar mig nu!

Idag gör jag en plåtning med en artist, ska se om jag kan ta lite bilder och visa er 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Lina Pending

Igår passade jag på att ta en AW efter inspelningen med denna underbara tjej – Lina! Vi lärde känna varandra på inspelningen av Mästerskaparna som jag jobbade med i Mars. Det var så härligt att ses igen!

 

Kram Kicki

Kommentera