NY VIDEO! FLATIRON WAVES – SÅHÄR GÖR DU!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hoppas ni har en fin lördag!

Jag la upp en video igår på mitt Instagram KICKIMAKEUPARTIST som blev väldigt uppskattat. Jag älskar ju denna typ av look, inte för perfekta lockar och ett hår som är lagom rufsigt. Beach hair, flatiron waves, effortless waves – kärt barn har många namn 🙂

Häng med så visar jag er hur jag stylar denna look och vilka produkter jag använder!

 

FLATIRON WAVES

flatiron waves, vågor med plattång, beachhair, såhär gör du flatiron waves, kicki burman, Kicki Makeupartist

flatiron waves, vågor med plattång, beachhair, såhär gör du flatiron waves, kicki burman, Kicki Makeupartist

 

PRODUKT: I duschen applicerade jag denna kräm i håret från LIVING PROOF (adlink) som ger en perfekt grund till håret när man vill styla denna typ av look. Jag har gjort slut på många tuber, den är perfekt även att applicera i håret och låta det självtorka sen.

PRODUKT: Sen applicerade jag ett värmeskydd i håret, jag använder lite olika men just denna dag blev det Maria Nila (adlink).

HÅRFÖN: GHD AIR DRYER (adlink) Jag älskar GHDs hårfönar! Jag fönar min lugg och snabbtorkar håret men sen byter jag munstycke på fönen till denna diffuser (adlink) från GHD. TIPS till dig med lockigt hår, med detta munstycke behåller lockarna sin form och du slipper frizzigt hår. Notera dock att denna diffuser endast passar till fönen jag länkade till.

TIPS! Ska du ut och resa så har GHD en fantastisk resefön (adlink) som jag alltid har med mig på semestern. Du kan vika ihop den, den väger ingenting och tar ingen plats i väskan MEN har en prestanda som en salongsfön!

PLATTÅNG/STYLER: När håret är torrt tar jag min GHD PLATINUM+ STYLER (adlink) som är helt magisk, det är GHDs nyaste styler! Den har en ny ultrazon som förutser vad ditt hår behöver. Den känner igen tjockleken på ditt hår, storleken på sektionerna och i vilken fart du stylar. Sensorerna i stylern kontrollerar värmen 250 gånger i sekunden för att alltid hålla en säker temperatur på 185°C.

PRODUKT: När jag har stylat klart håret tar jag denna spray från Kritin Ess (adlink) som gör håret glansigt, mjukt och after-beach-lockigt utan att torka ut det. ÄLSKAR denna spray!! Soft shine beach wave spray!

PRODUKT: Sist men inte minst, jag avslutar med denna olja från NUXE (adlink). Bonus för att den doftar SÅ GOTT!!

 

♥ DELA GÄRNA INLÄGGET SÅ FLERA KAN TA DEL AV TIPSEN OCH FLERA HITTAR HIT!

 

KRAM KICKI

 

Kommentera