Kicki Burman, Kicki Makeupartist, wet n wild, chic got real

CHIC GOT REAL!

Hej hej!

Sitter och dricker ett underbart te som jag köpte på Grand Hotell när jag jobbade där i veckan, det är deras egna blandning – herre gud så gott det är 🙂 Men nu måste jag springa iväg snart, har en eftermiddagsplåtning idag, ska vara på plats 15.45 🙂

Ville visa er ett fint high-shine lipstick från WET N WILD som jag gillar och som är en nyhet.

 

WET N WILD MEGALAST LIQUID CATSUID LIPSTICK

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, wet n wild, chic got realKicki Burman, Kicki Makeupartist, wet n wild, chic got realKicki Burman, Kicki Makeupartist, wet n wild, chic got real

kicki burman, kickimakeupartist, wetnwild, Kicki Burman skönhetsblogg, kickimakeupartist

PRODUKTINFO: Wet n Wild lanserar ett nytt glossigt flytande läppstift som är en glossig uppföljning på bästsäljaren Mega Last Liquid Catsuit Matte Lipstick. De nya glossiga läppstiften har samma intensitet och glans från ett läppglans men med den höga pigmenteringen av ett läppstift. Innehåller en blandning av vitaminer, växtbaserade oljor/smör (murumuru/sheasmör) som ger en krämig konsistens överlägset med fukt och näring till dina läppar. Finns tillgängliga i 5 cruelty-free, glutenfria, doftfria och veganska nyanser. Alla Wet n Wild produkter är cruelty-free och PETA godkända!

PRIS: 69kr

NAMN: Chick got real

 

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, wet n wild, chic got real, friggs majskakor popcorn

 

Från en sak till en annan – är beroende av dessa! Testa om ni inte har testat än!! Friggs majskakor – popcorn! MUMS!!

 

Kram Kicki

Kommentera