The Body Shop, Body Yogurt, mjuk hud, kickimakeupartist

KAKTUS OCH INGEFÄRA PÅ KROPPEN!

Hej hej!

Dom här rackarna har hållit min hud mjuk på semestern och kommer fortsatt att göra så hela sommaren. Jag använde dessa även förra sommaren men med andra dofter. Då körde jag på Mango och Almond Milk. Denna sommar blir det alltså dessa två som är i dofterna Cactus Blossom och Ginger 🙂

 

BODY YOGURT – THE BODY SHOP

The Body Shop, Body Yogurt, mjuk hud, kickimakeupartistThe Body Shop, Body Yogurt, mjuk hud, kickimakeupartist

Produktinfo

CACTUS BLOSSOM: Superlätt, vegansk Body Yogurt i special edition som absorberas på sekunder i en icke-klibbig finish så att du snabbt kan klä dig efter insmörjning. Extra bråttom? Ja, den fungerar utmärkt på fuktig hud också. Enkelt och smidigt för att låsa in fukt i upp till 48 timmar och mjukgöra huden i fruktig, exotisk doft med hjälp av extrakt från marockansk kaktusblomma och ekologisk mandelmjölk från vår Community Trade-partner i Spanien.

GINGER: Vegansk, lätt gelkräm i special edition som absorberas på sekunder även på fuktig hud så att du snabbt kan klä dig efter insmörjning. Ginger Body Yogurt är berikad med ingefäraextrakt från Indien och låser in fukt i huden i 48 timmar för en mjukare, fylligare känsla i en uppfriskande doft av ingefära.

PRIS: 145kr

 

KRAM KICKI

Kommentera