BIODERMA, BIODERMA HYDRABIO H2O, ANSIKTSVATTEN, MICELLÄRT VATTEN

ANSIKTSVATTEN FÖR TORR OCH KÄNSLIG HUD!

Hej hej!

Den här rackarn har jag i min jobbväska men jag måste köpa en till mig själv också! Jag använder den på mina modeller för att göra rent ansiktet innan jag applicerar makeup och jag tar lite av produkten på en tops och tar bort ev ögonskugga som har rasat under ögonen innan jag applicerar concealer och foundation 🙂

Ett perfekt fuktgivande micellärt vatten, som rengör huden effektivt utan att torka ut – älskart! Just denna är perfekt till känslig och torr hud.

 

BIODERMA HYDRABIO H2O

BIODERMA, BIODERMA HYDRABIO H2O, ANSIKTSVATTEN, MICELLÄRT VATTEN

Produktinfo: Bioderma Hydrabio H2O är ett rengörande ansiktsvatten för torr, känslig och mogen hy. Fungerar som det avslutande steget i din rengöringsrutin och kan användas både morgon och kväll. Med en mild formula som förbättrar den naturliga återfuktningsprocessen i huden och lämnar din hy fräsch och smidig. Tar bort både smuts- och sminkrester.

 

KRAM KICKI

 

Kommentera