Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist

Jobb med Peter Stormare och Ryan Eggold!

Hej hej!

I dag har jag jobbat med Peter Stormare och Ryan Eggold, Ryan känner ni säkert igen från Blacklist och New Amsterdam. Herre Gud så trevlig han var! Peter har jag jobbat med många gånger och varit på turné med, han är magisk att både jobb och umgås med. Det var dock första gången jag jobbade med Ryan men förhoppningsvis inte den sista 🙂

Häng med så får du se lite bilder från dagen!

 

Grand Hotell, Ryan Eggold, Peter Stormare, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Viaplay

Klockan 08.30 var jag på plats på Grand Hotell. Tog en promenad dit från Slussen, så skönt att få lite frisk luft på morgonen.

 

Grand Hotell, Ryan Eggold, Peter Stormare, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, ViaplayGrand Hotell, Ryan Eggold, Peter Stormare, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Viaplay

Smet in på toaletten vid entrén innan jag mötte upp teamet 🙂 Ett sånt badrum skulle man ha hemma 🙂

img_5078

 

Jag fick en svit att sminka i och utsikten var magisk – kunde vinka till kungen på andra sidan vattnet haha.

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand hotell

 

 

Peter Stormare – han ska hitta en man till mig i LA 🙂 Håll tummarna nu!

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplay

Ryan Eggold – herre jisses vilken kille!!

 

img_5185

 

Vet inte vad jag ville med denna bild men den fick följa med i inlägget haha!

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplayPeter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplayPeter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplayPeter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplayPeter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplay

Fikapaus i fönstret 🙂

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplay

Det har fotats och intervjuats hela dagen.

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplay

Dagens lunch – tänkte när jag såg maten att jag aldrig kommer få i mig all mat – klippt till 5 minuter senare och jag skickade rent tallriken typ haha!

 

Peter Stormare, Ryan Eggold, New Amsterdam, Blacklist, Kicki Burman, Kickimakeupartist, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, viaplay

Vi var ju inte ensamma på Grand Hotell idag, Polarpriset var också där och här ser ni gästerna anlända till den rosa mattan 🙂 Jag såg min kollega Conny där nere på gatan som hade sminkat nån av gästerna. Jag skrek CONNY, här uppe och vinkade febrilt. Dom i mitt rum blev helt tysta och sa sen att dom trodde jag hade skrikit KUNGEN, här uppe och vinkat till honom hahahaha!

Det var min dag, nu ska jag packa upp Cypernväskan och fixa lite här hemma innan jag lägger mig, blir en tidig kväll ikväll känner jag efter gårdagens resande, jag var på resande fot i typ 13 timmar..

 

KRAM KICKI!

 

 

 

2 reaktioner på ”Jobb med Peter Stormare och Ryan Eggold!

Kommentera