JOICO, JOICO DEFY DAMAGE, HÅRVÅRD, BÄSTA SCHAMPOT, KICKIMAKEUPARTIST

JOICO – DEFY DAMAGE!

Hej hej!

JOICO är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat. Jag fick ju äran att åka med dom till LOS ANGELES för något år sedan, lärde känna märket och har sedan dess varit en av deras största fan 🙂

Nu har det kommit en ny serie som hjälper oss att vårda håret och bibehålla det starkt och friskt.

Jag har testat dessa produkter ett tag och WOW säger jag! Vilken otroligt fin glans håret får och det blir verkligen supermjukt. Att det dessutom stärker håret och skyddar det mot skadliga UV strålar, miljöpåverkan och slitage från styling är ju TOPPEN!

Schampo – JOICO DEFY DAMAGE PROTECTIVE SHAMPOO tillför stärkande, förebyggande och skyddande ingredienser samt rengör håret skonsamt nog att kunna användas varje dag.

Balsam – JOICO DEFY DAMAGE PROTECTIVE CONDITIONER är verkligen återfuktande och förebygger samt skyddar hårets motståndskraft mot alla typer av dagligt slitage.

Inpackning – JOICO DEFY DAMAGE PROTECTIVE MASQUE är en lyxig och krämig behandling som återställer hårets styrka och fuktbalans. Förebygger och skyddar håret mot alla typer av daglig slitage och skador samt lämnar håret otroligt mjukt, silkesrent och glansigt.

Skydd – JOICO DEFY DAMAGE PROTECTIVE SHIELD är en riktig vardagshjälte, den skyddar ditt hår inifrån och ut. Perfekt att ha innan styling!

 

JOICO DEFY DAMAGE

JOICO, JOICO DEFY DAMAGE, HÅRVÅRD, BÄSTA SCHAMPOT, KICKIMAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

4 reaktioner på ”JOICO – DEFY DAMAGE!

 1. Verkar bra. Vill att mitt hår blir mjukare. Nu åker du väll till Cypern snart. Jag har varit i Larnaca men det var sådär. Ha det fint. Kramisar.

 2. Vilka produkter tror du funkar bäst till tjockt, grovt och frizzigt hår, denna serie eller Joico K-pak?Önskar dig en härlig resa! Cypern vill jag också till någon gång.
  Kram

  • Jag tror K-Pak men jag har ju bara testat dessa på mott egna hår så lite svårt att lova till 100% men rent spontat skulle jag säga K-Pak serien 🙂

   Tack snälla, hoppas du kommer hit någon gång, Cypern är toppen! 🙂

   Kram!!

Kommentera