SOS KRÄM FRÅN YVES ROCHER!

God morgon!

Idag tipsar jag om en produkt från ett riktigt klassiskt märke, nämligen YVES ROCHER! Kommer så väl ihåg när jag var liten och satt och bläddrade i deras katalog med min farmor och fick kryssa i vilka produkter jag ville ha. Ett fint minne ♥

Detta är en riktig toppen produkt – YVES ROCHER SOS CARE DAMAGED AREAS är en 100% naturlig produkt och konsistensen är lite grynig i början men det försvinner så fort produkten värms upp på kroppen. Du kan ha den där du har torra partier såsom fötter, armbågar, nagelband osv osv. Den är verkligen toppen som lämnar huden mjuk och fin!

 

YVES ROCHER SOS CARE DAMAGED AREAS

YVES ROCHER SOS CARE, YVES ROCHER, KICKI MAKEUPARTIST

YVES ROCHER SOS CARE, YVES ROCHER, KICKI MAKEUPARTIST

YVES ROCHER SOS CARE, YVES ROCHER, KICKI MAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

Kommentera