SVERIGES BÄSTA!

God morgon!

Nu är jag klar med TV – programmet ”SVERIGES BÄSTA” vi spelade in de två sista avsnitten igår 🙂 Ni kan se programmet i augusti på TV4. Det var ett fantastiskt team och superhärliga gäster, tror ni kommer gilla programmet. Ni som såg säsong 1 vet ju vad det går ut på!

När inspelningen var klar på kvällen så bjöds det på mat och dryck men jag rusade hem för hemma hos mig väntade min bror som hade kommit från Sundsvall 🙂 Han skulle på svensexa i Stockholm så vi fick några timmar tillsammans igår kväll innan vi somnade och när jag klev upp i morse hade han redan åkt. MEN jag har nog glömt att berätta att om en vecka åker jag till Cypern med just brorsan, kidsen, hans fru och mamma och pappa 🙂 Så ljuvligt med sol, värme och familjehäng ♥

 

Sveriges Bästa, TV4, tv program

Sveriges Bästa, Tv4, tvprogram , kicki burman, kicki makeupartist, jennifer

Sveriges Bästa, Tv4, tvprogram , kicki burman, kicki makeupartist

Jag och Jennifer har tagit hand om alla gäster, det har varit en hel del skådisar, programledare, musikartister och profiler 🙂

 

Sveriges Bästa, Tv4, tvprogram , kicki burman, kicki makeupartist, Gio, Jennifer

Gio har tagit hand om Gry Forsell som är programledare för programmet 🙂 Glamteam 🙂

 

Sveriges Bästa, TV4, tv program, Kristian luuk

Dom har varit in och filmat en del inne i sminket också så dessvärre kommer ni nog se även mig i rutan i Augusti haha!

 

Sveriges Bästa, Lasse Berghagen, Kicki Burman, TV4

Härliga Lassa Berghagen var en av våra gäster 🙂

 

I dag är jag ledig, ska växla lite Euro till resan, köpa en bikini och brorsan hade önskemål om T-shirtar från Weekday så jag ska köpa ett gäng till honom. Har lite annat att fixa med också idag så det blir en riktig fixardag. I morgon väntar jobb med finalen av Hockey VM, såå synd att inte Sverige gick till final dock.. Laddar paddan så jag kan kolla på film under tiden matchen pågår hehehe..

 

Ha en strålande lördag ♥

Kram Kicki

2 reaktioner på ”SVERIGES BÄSTA!

  1. Ser fram emot mer ”Sveriges Bästa” och kul att få dig i rutan lite 😉 Men du, hur härligt låter inte en vecka med familj, sol och annat gott då? Njut och ha de allra bäst!

Kommentera