Clean, Clean Fresh Laundry, Clean Original, parfym, kickimakeupartist

CLEAN!

God morgon!

Jag är ju mitt inne i en TV – inspelning som ni som följer mig på Instagram har sett. Jag jobbar med ”Sveriges bästa” som kommer sändas på TV4 i augusti. Supertrevlig produktion och idag hade vi tema ”Sveriges bästa sommarplåga” kan ni gissa vilka som var nominerade i denna musikkategori? 🙂

Är ni som jag och har en typ av parfym på vintern och en annan på sommaren? En parfym som jag dock använder året runt är CLEAN och dom doftar exakt det – rent och fräscht.

CLEAN – FRESH LAUNDRY

Clean, Clean Fresh Laundry, Clean Original, parfym, kickimakeupartist

Produktinfo: Denna parfym doftar nytvättade kläder. En delikat och lätt doft med blommiga noter av ros och nattblommande jasmin i kombination med uppfriskande noter av brasilianska apelsiner och mexikansk lime.

 

CLEAN – ORIGINAL

Clean, Clean Fresh Laundry, Clean Original, parfym, kickimakeupartist

Produktinfo: Denna parfym var den första som kom och den doftar tvål. Denna doft kombinerar litsea cubeba, apelsin, söt lime, sprudlande rosa grapefrukt, passionslilja, ros, germanium och vit mysk. Doften öppnar med en ljuvlig friskhet för att lägga sig till en ren, klar doft.

 

Två härliga parfymer som jag har i min doftgarderob ♥

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”CLEAN!

  1. Ja är det äldre låtar tänker jag på sommaren är kort med Tomas Ledin och sommartider med gyllene tider. Mvh Maria.

Kommentera