Cirkelpass, Nordic Wellness, träning, Kicki Burman

Min helg i bilder!

God morgon!

Hoppas ni har haft en härlig helg. Min har innehållit lite av varje, tog lite snabba bilder med mobilen och har nu gjort ett ”Min helg i bilder” inlägg – hoppas ni gillar det 🙂

Denna vecka jobbar jag med ett program som heter ”SVERIGES BÄSTA” och det kommer sändas på TV4. Det är Gry Forsell som är programledare och det är en massa olika kända gäster och musikunderhållning. Jobbar med två superhärliga kollegor så det ska bli roliga inspelningsdagar 🙂

 

Åter till helgen som har varit!

 

Cirkelpass, Nordic Wellness, träning, Kicki Burman

Började lördagen med mitt favoritpass – Cirkelpass! Är alltid så slut så jag knappt kan stå på benen efteråt. Härlig känsla 🙂

 

Cirkelpass, Nordic Wellness, träning, Kicki Burman

Jag har ju lärt känna tre underbara kvinnor på mitt pass. Maria, Beate och Annelie. I lördags åkte vi direkt hem till Maria och Beate för ”after workout” 🙂 Såå trevligt! Svettiga och glada käkade vi pizza, snacks, drack bubbel och pratade bort flera timmar ♥

 

IMG_4560

Cirkelpass, Nordic Wellness, träning, Kicki Burman

Cirkelpass, Nordic Wellness, träning, Kicki Burman

Mums! Min kropp skrek verkligen efter mat, träningspasset var så sjukt jobbigt och jag hade verkligen tömt hela mig på kraft så pizzan satt som en smäck efteråt haha.

 

IMG_4562

Så fint träd utanför Maria och Beates balkong 🙂 Älskar verkligen hur allt blommar och grönskar nu.

 

Maria ville inte var med på bild så hon fick agera fotograf 🙂

Har sån tur att dom bara bor 20 minuters promenad från mig – lyx att ha folk man tycker om så nära 🙂

 

hornstull, boule bana, boule, Kicki Burmanhornstull, boule bana, boule, Kicki Burman

På vägen hem gick jag förbi detta ställe som verkligen är ett smultronställe. Cafékedjor i all ära men att kunna sitta här och ta en fika vid vattnet är 100 gånger trevligare kan jag tycka 🙂 Att dessutom kunna spela Boule vid vattnet är ju inte fy skam det heller 🙂

 

Shaka Shaka, poke bowl, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sushi bowl, lunch hornstull

Var så mätt efter pizzan så det fick bli vattenmelon till middag – livets frukt! 🙂 Sen blev det Eurovision och jag tycker rätt låt vann!

 

Söndag!

Shaka Shaka, poke bowl, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sushi bowl, lunch hornstullShaka Shaka, poke bowl, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sushi bowl, lunch hornstull

Söndag fm packade jag väskan för veckans jobb och sen köpte jag hem lunch från Shaka Shaka – såå gott! Efter lunchen var det dax för jobb – åkte till SVT för 9 timmars jobb med Hockey VM. Älskar att jobba med André Pops, Micke Renberg och Maria Roth, dom är så himla trevliga och roliga!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, outfit, jeans och t-shirt

Hade på mig jeans och t-shirt under söndagen – en favvo outfit!

 

hockey vm, svt

Är ju inte superintresserad av Hockey så jag hade med mig paddan in i studion och kollade på serier i stället samtidigt som jag kunde hålla koll på hålltiderna på matchen haha, så bra! Jag började kolla på CHERNOBYL, se den SÅÅ BRA!!! Finns på HBO 🙂

 

Nu ska jag iväg till gymmet en sväng innan jag åker till SVERIGES BÄSTA inspelningen 🙂

Ha en fin måndag!

Ni kan väl ge en tumme upp eller lämna en kommentar om ni vill ha denna typ av inlägg? Det passar kanske att starta måndagen med ett ”MIN HELG I BILDER” inlägg? Vad tycker ni? Roligt att blanda upp lite så det inte bara blir skönhet, har ni flera tips på inlägg så hojta till. Något annat som inte är skönhet som ni vill läsa om?

 

Kram Kicki ♥

14 reaktioner på ”Min helg i bilder!

  1. Gillar variationen på inläggen! Har dock kommit av mig och kommentera.
    Men läser varje dag!

  2. Tummen upp för din härliga variation i inläggen! Läser och gillar men är dålig på att kommentera.

Kommentera