Kronans Apotek, nattkräm för torr hy, budget nattkräm, kickimakeupartist, budget hudvård

BUDGETTIPS – NATTKRÄM FÖR UNDER HUNDRALAPPEN!

God morgon!

Nu är jag påväg till en plåtning med Lisa Ajax, ska bli såå roligt att jobba tillsammans igen! Sen åker jag direkt till SVT och fortsätter med hockey VM fram till midnatt 🙂

Hörrni, här kommer ett budgettips, vet ju att ni älskar just budgettips!

Ni vet ju att jag älskar Kronans Apotek ansiktsserum och har tipsat om den flera gånger, här kommer ytterligare en produkt från samma serie som är toppen!

Jag testar ju så otroligt många olika produkter till huden men när jag vill att huden ska få ”vila” när jag sover så använder jag denna nattkräm som kostar under 100-lappen. Det är en vårdande nattkräm som gör huden mjuk och verkar lugnande. Speciellt anpassad för torr och känslig hud. Berikad med ämnen som hjälper till att behålla fuktbalansen och den är oparfymerad.

 

KRONANS APOTEK NATTCREME – TORR HY

Kronans Apotek, nattkräm för torr hy, budget nattkräm, kickimakeupartist, budget hudvård

 

KRAM KICKI

 

 

Kommentera